• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
A-C Booster tabletten
A-C Booster tabletten
A-C Booster tabletten
A-C Booster tabletten

A-C Booster tabletten

Type product:
De A-C Booster van Elan draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem. Vitamine A draagt verder bij tot het in stand houden van een normaal gezichtsvermogen en speelt een rol in het celdelingsproces.

Inhoud: 180 A-C Booster tabletten voor 6

Op voorraad
€13,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

A-C Booster tabletten


De A-C Booster tabletten dragen bij aan een normale werking van uw immuunsysteem en zorgen zo mede voor een goede weerstand. Kan uw gezondheid en weerstand wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan zijn de A-C Booster tabletten van Elan een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse voeding! 

Vitamine A is onder andere goed voor uw huid omdat het de huid voedt van binnenuit. Vitamine A ondersteunt de conditie van het oog. Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, de normale werking van het zenuwstelsel en de geestelijke veerkracht.


Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. Ingrediënten:
 Vulstoffen (E460, E341), vitaminen, glansmiddelen (E464, E422, E533b,E903), stabilisator (E470b), kleurstof (E172(iii)).

De A-C Booster tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het product bevalt geen toegevoegde lactose, smaak- en geurstoffen.

Aanbevolen dosering: 1 tablet per dag, bij voorkeur in te nemen tijdens de maaltijd. De tablet met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht: 71 gram
Inhoud:
180 A-C Booster tabletten | 6 maanden
ZI-index A-C Booster tabletten: 17073324

De A-C Booster tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be