• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's

Believe capsules & 250 mg Calcium vital mini pakket - 6 maanden

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 3 verpakkingen Believe capsules & 2 potten Calcium vital voor 6 maanden.

En profiteer van 10% extra korting!

Op voorraad
€64,50
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact KBC Belfius iDEAL

Believe capsules & 250 mg Calcium vital

mini pakket - 6 maanden

 

Met het Believe capsules & 250 mg Calcium vital mini pakket voor 6 maanden profiteert u van nog eens 10% korting op het hele pakket ten opzichte van een losse bestelling. Het Believe capsules & 250 mg Calcium vital mini pakket voor 6 maanden bevat:

3 x Believe capsules (60 capsules)
2 x Calcium vital (90 tabletten)

De mini pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 250 mg calcium, u zult dus dagelijks 1 Calcium vital tablet en 1 Believe capsule in moeten nemen.

Wanneer u de inhoud van het Believe capsules & 250 mg Calcium vital mini pakket voor 6 maanden los zou bestellen, dan zou u hier € 71,50 voor betalen. U bespaart dus nog eens € 7,00 door gebruik te maken van het Believe capsules & 250 mg Calcium vital mini pakket voor 6 maanden. 

 

Belangrijk: Tussen de inname van het Calcium vital sliktablet en de Believe capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Believe Capsules

Calcium vital tabletten

Zowel de Believe capsules als de Calcium vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

 

Marijke 21-01-2019 20:22

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be


Aan verlanglijst toevoegen