• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket - 6 maanden
Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket - 6 maanden
Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket - 6 maanden

Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket - 6 maanden

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 2 potten Believe tabletten & 4 potten Calcium Chew voor 6 maanden.

En profiteer van 13% extra korting!

Op voorraad
€108,50
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket - 6 maanden

 

Met het Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket voor 6 maanden profiteert u van nog eens 13% korting op het hele pakket ten opzichte van een losse bestelling. Het Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket voor 6 maanden bevat:

2 x Believe tabletten (90 tabletten)
4 x Calcium Chew (90 tabletten)

De maxi pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 1.000 mg calcium, u zult dus dagelijks 2 Calcium Chew tabletten en 1 Believe tablet in moeten nemen.

Wanneer u de inhoud van het Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket voor 6 maanden los zou bestellen, dan zou u hier € 124,50 voor betalen. U bespaart dus nog eens € 16,00 door gebruik te maken van het Believe tabletten & 1.000 mg Calcium Chew maxi pakket voor 6 maanden. 

Belangrijk: Tussen de inname van het Calcium Chew kauwtablet en het Believe tablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Aangezien uw lichaam maximaal ongeveer 500 mg calcium per inname kan opnemen wordt er geadviseerd om niet meer dan 1 Calcium Chew kauwtabletten tegelijk in te nemen. Hieronder is het advies van Elan zichtbaar met betrekking tot de inname voor uw Believe tabletten en Calcium Chew Kautabletten. 

U hoeft zich niet aan innameadvies van Elan te houden mocht dit niet in uw dieet of eetpatroon passen. Hierbij is echter wel belangrijk dat er altijd minimaal 2 uur zit tussen de inname van uw Believe tabletten en uw Calcium Chew Kautabletten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Believe kauwtabletten

Calcium chew kauwtabletten

Zowel de Believe tabletten als de Calcium Chew tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be