• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Believe tabletten
Believe tabletten

Believe tabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 90 Believe tabletten voor 3 maanden.

Op voorraad
€34,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Believe tabletten


Believe productenBelieve productenDe Believe tabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook als er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl.
Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband
krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra
supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe tabletten zorgen
ervoor dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering
binnen krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband
operatie.

RAPID RELEASE TECHNOLOGY
De Believe capsules van Elan stonden al lange tijd bekend om de uitstekende verdraagzaamheid. Dit grote voordeel van de Believe capsules van Elan wordt veroorzaakt doordat de capsules een maatje kleiner zijn dan de capsules van vergelijkbare aanbieders (zoals de WLS Optimum capsules van FitForMe). Hierdoor zijn de Believe capsules van Elan gemakkelijker in te nemen en leiden ze tot minder maag- en buikklachten (zoals misselijkheid). Gezien het feit dat u na uw sleeve gastrectomie levenslang dagelijks een WLS/bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, blijven bij bij Elan ons dagelijks inzetten om de verdraagzaamheid van onze producten zo optimaal mogelijk te maken.

Met gepaste trots presenteert Elan dan ook de Believe tabletten met Rapid Release Technology.
De afgelopen maanden heeft de Research & Development (R&D) afdeling van Elan hard gewerkt
aan de introductie van dit innovatieve product en het ontwikkelen van de Rapid Release Technology.
Het uitgangspunt van het ontwikkeltraject van de Rapid Release Technology was dat de Believe tabletten een vergelijkbare uiteenvaltijd moesten hebben als de Believe capsules, zodat de vitaminen en mineralen even snel beschikbaar zouden komen voor opname door uw lichaam. Dit is natuurlijk van groot belang om te voorkomen dat u vitaminen en/of mineralen tekorten ontwikkeld na uw sleeve gastrectomie. De Believe tabletten zijn neutraal van smaak en qua geur en door het kleinere formaat en gladde coating zijn de Believe tabletten nog gemakkelijker in te nemen dan de Believe capsules (laat staan in vergelijking met vergelijkbare capsules van andere aanbieders, zoals de WLS Optimum capsules van FitForMe).  


De Believe tabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Believe tabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Believe tabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Believe tabletten zijn neutraal van smaak en kunnen door de coating gemakkelijk worden ingenomen. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Believe tabletten

Ingrediënten: Mineralen, vitaminen, vulstof (E460, E340(ii), E468), stabilisator (E470b, E464, E422), cholinebitartraat, antiklontermiddel (E341(iii), E553b), kleurstof (E141(ii)), glansmiddel (E903)Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

De Believe tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Believe tablet per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Believe tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Believe tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.

Belangrijk: Als u ook de Calcium vital sliktabletten of de Calcium Chew tabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Believe tablet. Tussen de inname van het Calcium vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en uw Believe tablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.  

Nettogewicht: 74 gram
Inhoud: 
90 Believe tabletten | 3 maanden
ZI-index Believe tabletten:
17120152

De Believe tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

Sanne 02-01-2023 18:22

Wat een verademing! Met afstand het fijnste product wat ik ooit heb geprobeerd. Ik raad het iedereen aan

Pieter 05-12-2022 07:37

Ik heb alle merken geprobeerd, dit is het enige product waar ik niet misselijk van word en kan verdragen. En nog stukken voordeliger ook!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be