• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Calcium Chew kauwtabletten
Calcium Chew kauwtabletten
Calcium Chew kauwtabletten
Calcium Chew kauwtabletten

Calcium Chew kauwtabletten

Type product:
Voedingssupplement

Inhoud: 90 Calcium Chew kauwtabletten in de vorm van citraat (500 mg) met vitamine D (20 mcg | 800 IE) voor een betere opname van calcium. De Calcium chew kauwtabletten hebben een frisse aardbeismaak!

Op voorraad
€27,50
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Calcium Chew kauwtabletten

 

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen en uw lichaam kan echt niet zonder calcium! Calcium is namelijk een belangrijke voedingsstof die zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en draagt bij aan tot een normale werking van uw spieren. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Chew kauwtabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. Calcium Chew bevat calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium Chew kauwtabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

De benodigde hoeveelheid calcium hangt af van uw operatie. Aan de hand van de internationaal geldende richtlijnen van de wetenschappelijke verenigingen (ASMBS en IFSO) adviseren we u om dagelijks minimaal 1.200 - 1.500 mg per dag in te nemen. Het is ook belangrijk om innames van maximaal 500 mg calcium per keer in te nemen, zodat u uw lichaam ook de mogelijkheid en de tijd geeft om de ingenomen calcium op te nemen. Voor het beste advies na uw operatie en in uw persoonlijke situatie adviseren we u om contact op te nemen met uw behandelaar. 

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

 

BELANGRIJK: als u ook gebruik maakt van de Compass, Believe of Supreme producten van Elan, neem de Calcium Chew kauwtabletten dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Calcium chew kauwtabletten

Ingrediënten: Calciumcitraat, sweeteners (sorbitol (E420 (i)), sucralose (E955), acesulfame K (E950), saccharine (E954), vulstoffen (hydroxypropyl cellulose (E463a), tricalciumfosfaat (E341)), aroma (aardbeismaak), stabilisator (magnesiumstearaat (E470b)), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, kleur- en geurstoffen

De Calcium Chew kauwtabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1-4 kauwtabletten per dag, bij voorkeur in te nemen voor het slapen gaan en/of in de ochtend. Er wordt geadviseerd om maximaal 1 Calcium Chew kauwtablet per inname in te nemen. Daarnaast is het ook aan te bevelen om 2 uur tussen de innames te houden. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht:
293 gram
Inhoud:
90 Calcium Chew kauwtabletten
ZI-index Calcium Chew kauwtabletten: 16857887

De Calcium Chew kauwtabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Yvette 23-02-2022 22:49

Eerste calcium kauwtablet wat ik kan verdragen. Veel merken geprobeerd, eindelijk een lekkere smaak gevonden!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be