• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Compass capsules & 250 mg Calcium Vital mini pakket - 6 maanden

Compass capsules & 250 mg Calcium Vital mini pakket - 6 maanden

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 3 verpakkingen Compass capsules & 1 potten Calcium Vital voor 6 maanden.

En profiteer van 13% extra korting!

Op voorraad
€75,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Compass capsules & 250 mg Calcium Vital mini pakket - 6 maanden


Met het Compass capsules & Calcium Vital mini pakket voor 6 maanden profiteert u van nog eens 13% korting op het hele pakket ten opzichte van een losse bestelling. Het Compass capsules & Calcium Vital mini pakket voor 6 maanden bevat:

3 x Compass capsules (60 capsules)
1 x Calcium Vital (180 tabletten)

De mini pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 250 mg calcium, u zult dus dagelijks 1 Calcium Vital tablet en 1 Compass capsule in moeten nemen. 

Wanneer u de inhoud van het Compass capsules & Calcium Vital mini pakket voor 6 maanden los zou bestellen, dan zou u hier € 86,00 voor betalen. U bespaart dus nog eens € 11,00 door gebruik te maken van het Compass capsules & Calcium Vital mini pakket voor 6 maanden. 

Belangrijk: Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet en de Compass capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Hieronder is het advies van Elan zichtbaar met betrekking tot de inname voor uw Compass capsules en Calcium Vital tabletten. 

U hoeft zich niet aan innameadvies van Elan te houden mocht dit niet in uw dieet of eetpatroon passen. Hierbij is echter wel belangrijk dat er altijd minimaal 2 uur zit tussen de inname van uw Compass capsules en uw Calcium Vital tabletten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Compass capsules

Calcium vital tabletten

Zowel de Compass capsules als de Calcium Vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Marijke 21-01-2019 20:21

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be