• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
D Booster tabletten
D Booster tabletten
D Booster tabletten
D Booster tabletten

D Booster tabletten

Type product:
De D Booster tabletten van Elan dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem, de instandhouding van normale botten, de normale werking van spieren en een gezonde ontstekingsreactie!

Inhoud: 300 D Booster tabletten voor 10 maanden.

Op voorraad
€17,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

D Booster tabletten


De D Booster tabletten van Elan dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem, de instandhouding van normale botten, de normale werking van spieren en een gezonde ontstekingsreactie! Oftewel, een veelzijdige vitamine en dus belangrijk dat u daar voldoende van binnen krijgt. 

De D Booster tabletten van Elan zijn een hooggedoseerd vitamine D supplement. Vitamine D3 (cholecalciferol) is aanzienlijk beter opneembaar door het (mensen)lichaam en wordt om die reden gebruikt in de D Booster tabletten van Elan. Door middel van 1 klein dagelijks sliktabletje krijgt u 75 microgram vitamine D3 binnen, wat overeenkomt met 1.500% van de dagelijkse referentie-inname (DRI). Met de D Booster tabletten voorkomt of behandelt u een vitamine D tekort. 

Vitamine D kan door het lichaam aangemaakt worden onder de invloed van zonlicht. Echter heeft de zon in Nederland en België vaak onvoldoende kracht voor de aanmaak van vitamine D. Een supplement van deze zonvitamine is voor veel mensen daarom een goede aanvulling. Veel mensen hebben een verhoogde behoefte aan vitamine D, zoals ouderen, kinderen en mensen die weinig buiten komen, een donkere huid hebben of gesluierd zijn. De Gezondheidsraad adviseert om dan een supplement te gebruiken.

Ook in de wintermaanden kan het raadzaam zijn om D Booster tabletten van Elan te gebruiken om de winterdip te voorkomen. Tijdens deze periode is de zon minder krachtig en zijn we daarnaast ook nog eens dikker ingepakt. Zo dragen we vaak handschoenen, lange mouwen, mutsen en sjaals die onze huid bedekken. Dit zorgt er voor dat u aanzienlijk minder vitamine D binnen krijgt. 


Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. Ingrediënten:
 Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), stabilisator (magnesiumstearaat), cholecalciferol. 

De D Booster tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het product bevalt geen toegevoegde lactose, smaak- en geurstoffen.

Aanbevolen dosering: 1 tablet per dag, bij voorkeur in te nemen tijdens de maaltijd. De tablet met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht: 71 gram
Inhoud:
300 D Booster tabletten | 10 maanden
ZI-index D Booster tabletten: 16936582

De D Booster tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Bas 30-11-2021 09:54

Scherpe prijs voor een hoog gedoseerd vitamine D supplement!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be