• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Eros capsules
Eros capsules
Eros capsules
Eros capsules

Eros capsules

Type product:
Voedingssupplement voor het verbeteren van libido, seksueel verlangen en seksuele bevrediging, helpt om goede seksuele relaties te onderhouden en draagt bij aan de vruchtbaarheid en voortplanting van zowel de vrouw als de man!
Inhoud: 60 Eros capsules.

Op voorraad
€24,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Eros capsules


Door het intreden van de menopauze of bijvoorbeeld door de hormonale verandering die volgt op het ondergaan van een vermageringsoperatie kan uw verlangen naar seks flink afnemen, dit heeft mogelijk weer gevolgen voor het onderhouden van uw (seksuele) relatie. De Eros capsule is het eerste voedingssupplement waarbij er een combinatie wordt gemaakt van de 3 van oudsher bekende afrodisiaca (ginseng, damiana en maca wortel) in de juiste en klinisch relevante dosering.  Stimuleer en verbeter uw seksleven nu met de Eros capsules van Elan!

Een verstoorde hormoonhuishouding, een ongezonde levensstijl of overgewicht kunnen leiden tot een verminderde vruchtbaarheid. De innovatieve formule van de Eros capsules bevat ook nog eens alle essentiële vitaminen en mineralen die een rol spelen bij de vruchtbaarheid en voortplanting van zowel de vrouw als de man. In het geval van een (onvervulde) kinderwens kunnen de Eros capsules dus ook een positieve bijdrage leveren!

De Eros capsule van Elan is een voedingssupplement voor het verbeteren van libido, seksueel verlangen en seksuele bevrediging, helpt om goede seksuele relaties te onderhouden, en helpt voor mannen om een erectie op te wekken en te verbeteren! Daarnaast dragen de Eros capsules ook bij aan een normale vruchtbaarheid en goede voortplanting bij zowel de man als de vrouw. Voor de mannen dragen de Eros capsules ook bij aan de kwaliteit van het sperma. Voor de optimale ondersteuning en effect op uw seksleven moet u de Eros capsules tenminste voor 4 maanden innemen. 

Hierbij een opsomming van de positieve effecten van de Eros capsules voor u:

Bij de bepaling van de samenstelling van de Eros capsules heeft Elan de combinatie met de WLS / bariatrie supplementen (Compass, Believe en Supreme producten van Elan) goed in ogenschouw genomen, zodat er geen overdosering zal plaatsvinden van een bepaalde vitamine en/of mineraal. U kunt de Eros capsules dus met een gerust hart gebruiken in combinatie met de WLS / bariatrie supplementen van Elan wanneer u een vermageringsoperatie hebt ondergaan.

Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Ingrediënten: Vulstof (microkristallijne cellulose, calciumcarbonaat, tricalciumfosfaat), maca-wortelextract (Lepidium meyenii Walp.), plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose), L-ascorbinezuur, damiana-extract (Turnera diffusa Wild.), ginseng-extract (Panax ginseng), zinknitraat, cholecalciferol, D-alfa-tocoferylwaterstofsuccinaat, stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), kleurstof (titaandioxide, tartrazine, zonnegeel FCF), natriumselenaat, pteroylmonoglutaminezuur, methylcobalamine.


De Eros capsules van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het product bevat geen toegevoegde lactose, smaak- en geurstoffen.

Aanbevolen dosering: 2 Eros capsules per dag, tenminste voor 4 maanden voor een goede ondersteuning. De capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadeling beïnvloeden.

Nettogewicht: 42 gram
Inhoud:
60 Eros capsules | 1 maand
ZI-index Eros capsules: 16936566

De Eros capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be