• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Maagband

believe productenDe Believe capsules en kauwtabletten (multivitaminen & mineralen) zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Bij de vaststelling van de samenstelling heeft Elan gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook wanneer er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe capsules en kauwtabletten zorgen ervoor dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering binnen krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie.

Daarnaast zijn na uw vermageringsoperatie vitamine D en calcium belangrijk voor het behoud van gezonde botten en zijn voldoende eiwitten van groot belang ter ondersteuning voor uw lichaam tijdens het afvalproces na de operatie. Voor mensen die een vermageringsoperatie hebben ondergaan heeft Elan speciaal daarom de Calcium vital tabletten en de Whey eiwitshake ontwikkeld. Calcium vital is ook verkrijgbaar in combinatie met de Believe capsules of kauwtabletten in een voordeelpakket of maxi pakket. Meer informatie hierover kunt u vinden in het submenu ‘voordeelpakketten’ op de website van Elan. 

Elan heeft de Believe capsules en kauwtabletten ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, speciaal voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Uw vermageringsoperatie is voor u een belangrijke stap naar een gezonder leven, Elan staat voor u klaar om u daarbij te ondersteunen!

Pagina 1 van 2