• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Magnesium Vital tabletten
Magnesium Vital tabletten
Magnesium Vital tabletten
Magnesium Vital tabletten

Magnesium Vital tabletten

Type product:
Tijdelijk niet leverbaar door grote populariteit. Naar verwachting medio/ eind september 2023 weer leverbaar.

Voedingssupplement dat bij draagt tot de vermindering van de vermoeidheid, een normale weerstand tegen stress en tot normale werking van de

Niet op voorraad
€17,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Magnesium Vital tabletten


De Magnesium Vital tabletten dragen bij tot de vermindering van de vermoeidheid, een normale weerstand tegen stress en tot normale werking van de spieren. Magnesium Vital is een voedingssupplement met magnesium, vitamine B12 en zink!

 

Magnesium Vital helpt mensen die veel stress ondervinden en/of een druk leven hebben. Magnesium Vital bevat zink en magnesium. Zink heeft een positieve invloed op de stressbestendigheid van ons lichaam en magnesium beschermt de hersenen en het zenuwstelsel tegen overmatige druk en stress. Magnesium is een veelzijdig mineraal en speelt een rol bij het behoud van soepele spieren. Prettig wanneer u veel sport of voornemens bent (veel) te gaan sporten. Ook ondersteunt magnesium een normale werking van het zenuwstelsel. Magnesium wordt dan ook vaak gebruikt door sporters, 50-plussers en studenten die opnieuw fit willen worden. Magnesium Vital is ontwikkeld in nauwe samenwerking met verschillende medisch specialisten en op basis van de meeste recente wetenschappelijke inzichten. De hoog gedoseerde Magnesium Vital tabletten van Elan bevatten magnesiumcitraat. Uw lichaam kan deze vorm van magnesium goed opnemen en zo haalt u het optimale uit uw supplement en wordt uw voeding goed aangevuld.

Hierbij een opsomming van de positieve effecten van de Magnesium Vital voor u:
Magnesium Vital kan gebruikt worden in combinatie met Prohair van Elan. 

 

Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Magnesium vital tabletten

Ingrediënten:
 Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat), stabilisatoren (verzette natriumcarboxymethylcellulose, magnesiumzouten van vetzuren), glansmiddelen (hydropropylmethylcellulose, glycerol, talk, carnaubawas), kleurstof (titaandioxide), vitamine.

De Magnesium Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het product bevalt geen toegevoegde lactose, smaak- en geurstoffen.

Aanbevolen dosering: 2-4 tabletten per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de maaltijd met voldoende water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht: 147 gram
Inhoud: 
180 Magnesium Vital tabletten | 3 maanden
ZI-index Magnesium Vital tabletten: 16815599

De Magnesium Vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Els 02-10-2019 14:02

Ik heb veel meer energie!

Marjan 26-07-2017 10:28

Werken erg goed en snel!

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be