• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Mega pakketten - Compass capsules

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Vital tabletten en de Calcium Chew kauwtabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. De calcium producten van Elan bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de calcium producten van Elan, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert. Als u ook gebruik maakt van de Compass, de Believe of de Supreme producten van Elan, neem de de calcium producten van Elan dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De mega pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 1500 mg calcium, u zult dus dagelijks 6 Calcium Vital tabletten of 3 Calcium Chew kauwtabletten in moeten nemen.

Maak hieronder uw keuze voor het gewenste calcium product als onderdeel van uw mega pakket: