• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Mini Gastric Bypass

supreme producten
De Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten (multivitaminen & mineralen) zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij de vaststelling van de samenstelling heeft Elan gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De Supreme capsules en kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw mini gastric bypass.

 

Daarnaast zijn na uw vermageringsoperatie vitamine D en calcium belangrijk voor het behoud van gezonde botten en zijn voldoende eiwitten van groot belang ter ondersteuning voor uw lichaam tijdens het afvalproces na de operatie. Voor mensen die een vermageringsoperatie hebben ondergaan heeft Elan speciaal daarom de Calcium vital tabletten en de Whey eiwitshake ontwikkeld. Calcium vital is ook verkrijgbaar in combinatie met de Supreme capsules of kauwtabletten in een voordeelpakket of maxi pakket. Meer informatie hierover kunt u vinden in het submenu ‘voordeelpakketten’ op de website van Elan. 

 

Elan heeft de Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, speciaal voor mensen die een mini gastric bypass hebben ondergaan. Uw vermageringsoperatie is voor u een belangrijke stap naar een gezonder leven, Elan staat voor u klaar om u daarbij te ondersteunen!

Pagina 1 van 2