• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Mini pakketten

De zeer aantrekkelijk geprijsde mini pakketten van Elan bestaan uit een combinatie van een multivitamine & mineralen product passende bij uw bariatrische ingreep (CompassBelieve of Supreme producten) en de Calcium vital tabletten. U kunt hierbij een keuze maken voor een mini pakket van 6 maanden, zo profiteert u van 10% extra korting ten opzichte van een losse bestelling bij Elan. Wanneer u kiest voor een mini pakket van 12 maanden krijgt u zelfs 15% extra korting

De mini pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 250 mg calcium, u zult dus dagelijks 1 Calcium vital tablet in moeten nemen. 

Calcium vital van Elan bevat calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium vital tabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D dragen ertoe bij dat u sterke botten en tanden heeft. Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

De Compass capsules en de Compass kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. 

De Believe capsules en de Believe kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. 

De Supreme capsules en de Supreme kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (of een omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. 

Maak uw keuze: