• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Proefverpakking Sleeve Gastrectomie - Believe & Calcium
Proefverpakking Sleeve Gastrectomie - Believe & Calcium
Proefverpakking Sleeve Gastrectomie - Believe & Calcium

Proefverpakking Sleeve Gastrectomie - Believe & Calcium

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Believe capsules &
2 Believe tabletten &
2 Believe kauwtabletten &
2 Calcium Vital tabletten &
2 Calcium Chew kauwtabletten

Op voorraad
€3,99
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Proefverpakking Sleeve Gastrectomie - Believe & Calcium

De Believe capsules, tabletten en kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook als er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl.Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe capsules, tabletten en kauwtabletten zorgen ervoor dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering binnen krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie.

Een groot voordeel van de Believe capsules is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn (maat 1) dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen (maat 0, zoals bijvoorbeeld de WLS Optimum capsules van FitForMe). Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Believe capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. Gezien het feit dat u na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie levenslang dagelijks een WLS / bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, besteden wij bij Elan enorm veel aandacht aan de verdraagzaamheid van onze producten. Elan is dan ook erg trots op het feit dat Elan er in geslaagd is om een maat 1 capsule te ontwikkelen met daarin alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering na een sleeve gastrectomie of maagband operatie.

RAPID RELEASE TECHNOLOGY
De Believe capsules van Elan stonden al lange tijd bekend om de uitstekende verdraagzaamheid. Dit grote voordeel van de Believe capsules van Elan wordt veroorzaakt doordat de capsules een maatje kleiner zijn dan de capsules van vergelijkbare aanbieders (zoals de WLS Optimum capsules van FitForMe). Hierdoor zijn de Believe capsules van Elan gemakkelijker in te nemen en leiden ze tot minder maag- en buikklachten (zoals misselijkheid). Gezien het feit dat u na uw sleeve gastrectomie levenslang dagelijks een WLS/bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, blijven bij bij Elan ons dagelijks inzetten om de verdraagzaamheid van onze producten zo optimaal mogelijk te maken.

Met gepaste trots presenteert Elan dan ook de Believe tabletten met Rapid Release Technology.
De afgelopen maanden heeft de Research & Development (R&D) afdeling van Elan hard gewerkt
aan de introductie van dit innovatieve product en het ontwikkelen van de Rapid Release Technology. Het uitgangspunt van het ontwikkeltraject van de Rapid Release Technology was dat de Believe tabletten een vergelijkbare uiteenvaltijd moesten hebben als de Believe capsules, zodat de vitaminen en mineralen even snel beschikbaar zouden komen voor opname door uw lichaam. Dit is natuurlijk van groot belang om te voorkomen dat u vitaminen en/of mineralen tekorten ontwikkeld na uw sleeve gastrectomie. De Believe tabletten zijn neutraal van smaak en qua geur en door het kleinere formaat en gladde coating zijn de Believe tabletten nog gemakkelijker in te nemen dan de Believe capsules (laat staan in vergelijking met vergelijkbare capsules van andere aanbieders, zoals de WLS Optimum capsules van FitForMe).  

De proefverpakking bevat 2 Believe capsules, 2 tabletten en 2 kauwtabletten. De Believe capsules, Believe tabletten en Believe kauwtabletten van WLSvital zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Believe capsules, Believe tabletten en Believe kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Believe capsules en Believe kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Believe tabletten zijn neutraal van smaak en kunnen door de coating gemakkelijk worden ingenomen. De Believe kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeismaak


Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Believe capsules

Believe kauwtabletten

Ferro vital tabletten

Ingrediënten Believe capsules: Vitaminen, mineralen, gelatine, choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Believe tabletten: Mineralen, vitaminen, vulstof (E460, E340(ii), E468), stabilisator (E470b, E464, E422), cholinebitartraat, antiklontermiddel (E341(iii), E553b), kleurstof (E141(ii)), glansmiddel (E903)Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Believe kauwtabletten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Believe capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Believe capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Believe capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van WLSvital. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

1 Believe tablet per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

1 Believe kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro vital sliktablet. Bij bestelling van Believe kauwtabletten wordt er Ferro vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Believe capsule, Believe tablet, Believe kauwtablet en/of Ferro vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Believe capsules, Believe tablet, Believe kauwtablet en/of Ferro vital zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen en uw lichaam kan echt niet zonder calcium! Calcium is namelijk een belangrijke voedingsstof die zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en draagt bij tot een normale werking van uw spieren. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Chew kauwtabletten en de Calcium Vital tabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. Zowel de Calcium Chew kauwtabletten als de Calcium Vital tabletten bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium Chew kauwtabletten en de Calcium Vital tabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden. De proefverpakking bevat 2 Calcium Chew kauwtabletten en 2 Calcium Vital tabletten

De benodigde hoeveelheid calcium hangt af van uw operatie. Aan de hand van de internationaal geldende richtlijnen van de wetenschappelijke verenigingen (ASMBS en IFSO) adviseren we u om dagelijks minimaal 1.200 - 1.500 milligram per dag in te nemen. Het is ook belangrijk om innames van maximaal 500 milligram calcium per keer in te nemen, zodat u uw lichaam ook de mogelijkheid en de tijd geeft om de ingenomen calcium op te nemen. Voor het beste advies na uw operatie en in uw persoonlijke situatie adviseren we u om contact op te nemen met uw behandelaar. 

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

BELANGRIJK: als u ook gebruik maakt van de Compass, Believe of Supreme producten van Elan, neem de Calcium Chew kauwtabletten of de Calcium Vital tabletten dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Calcium chew kauwtabletten

Ingrediënten Calcium Chew: Calciumcitraat, dextrose, zoetstoffen (sorbitol, sucralose), vulstoffen (hydroxypropylcellulose, tricalciumfosfaat), antiklontermiddel (vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

Calcium vital tabletten

Ingrediënten Calcium Vital: calciumcitraat, vulstof (E460), antiklontermiddel (E470b), glansmiddel (E464, E553b, E422, E903), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

De Calcium Chew kauwtabletten en Calcium Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht: 40 gram (Believe capsules) | 74 gram (Believe tabletten) | 94 gram (Believe kauwtabletten) | 279 gram (Calcium Vital tabletten) | 129 gram (Calcium Chew kauwtabletten)
Inhoud:
60 Believe capsules (2 maanden) | 90 Believe tabletten (3 maanden) | 90 Believe kauwtabletten (3 maanden) | 90 Calcium Chew kauwtabletten | 90 Calcium Vital tabletten
ZI-index Calcium Chew kauwtabletten: 16857887
ZI-index Calcium Vital tabletten: 16798740

De Believe capsules, Believe tabletten, Believe kauwtabletten, Ferro vital tabletten, Calcium Vital tabletten en Calcium Chew kauwtabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]  

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be