• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's

Proefverpakking Compass capsules & kauwtabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Compass kauwtabletten &
2 Compass capsules

Op voorraad
€2,99
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
MasterCard Visa American Express Maestro Bancontact KBC Belfius iDEAL

Compass capsules & kauwtabletten

De Compass capsules en kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel
van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam
minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een
stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam
niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven
voelen. De Compass capsules en kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende
vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.


Een groot voordeel van de Compass capsules van Elan is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn (maat 0) dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen (maat 00, zoals bijvoorbeeld de WLS Forte capsules van FitForMe). Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Compass capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. Gezien het feit dat u na uw gastric bypass levenslang dagelijks een WLS / bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, besteden wij bij Elan enorm veel aandacht aan de verdraagzaamheid van onze producten. Elan is dan ook erg trots op het feit dat Elan er in geslaagd is om een maat 0 capsule te ontwikkelen met daarin alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering na een gastric bypass. 


De proefverpakking bevat 2 Compass kauwtabletten en 2 Compass capsules. De Compass capsules en Compass kauwtabletten van Elan zijn een walitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass capsules en Compass kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass capsules en Compass kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Compass kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeiensmaak

De Ferro vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Compass kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Compass kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Compass kauwtabletten, zie hieronder:
 

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro vital. 
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro vital.


Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Ingrediënten Compass capsules: Vitaminen, mineralen, gelatine, choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Compass kauwtabletten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Compass capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Compass capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

1 Compass kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro vital sliktablet. Bij bestelling van Compass kauwtabletten wordt er Ferro vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass capsule, Compass kauwtablet en/of Ferro vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass capsules, Compass kauwtablet en/of Ferro vital zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Nettogewicht: 41 gram | 180 gram

Inhoud: 
60 Compass capsules (2 maanden) | 90 Compass kauwtabletten (3 maanden)

Belangrijk:
 als u ook een calciumsupplement gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass capsule of Compass kauwtablet en Ferro vital sliktablet. Tussen de inname van het calciumsupplement en de Compass capsule of Compass kauwtablet en Ferro vital sliktablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De Compass capsules en Compass kauwtabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be


Aan verlanglijst toevoegen