• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Proefverpakking Compass kauwtabletten
Proefverpakking Compass kauwtabletten

Proefverpakking Compass kauwtabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Compass kauwtabletten

Op voorraad
€2,49
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Compass kauwtabletten

De Compass kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.

 

De Compass kauwtabletten zijn nu verkrijgbaar met een verbeterde aardbei smaak en verbeterde samenstelling! De dosering vitamine D3 is verhoogd van 25 mcg naar 75 mcg, omdat uit recentellijk verschenen wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vitamine D3 tekort toch nog relatief veel voorkomt na het ondergaan van bariatrische chirurgie.

De proefverpakking bevat 2 Compass kauwtabletten. De Compass kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Compass kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeiensmaak

De Ferro Vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Compass kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Compass kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro Vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro Vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Compass kauwtabletten, zie hieronder:

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital. 
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital.


Omschrijving: 
Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.


Ingrediënten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro Vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro Vital sliktablet. Bij bestelling van Compass kauwtabletten wordt er Ferro Vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass kauwtablet en/of uw Ferro Vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass kauwtabletten en/of Ferro Vital tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.   

Nettogewicht: 180 gram
Inhoud: 
90 Believe kauwtabletten | 3 maanden

Belangrijk: 
als u ook een calciumsupplement gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass kauwtablet en uw Ferro Vital tablet. Tussen de inname van het calciumsupplement en uw Compass kauwtablet en uw Ferro Vital tablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De Compass kauwtabletten en Ferro Vital ijzertabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be