• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Proefverpakking Mini Gastric Bypass - Supreme & Calcium
Proefverpakking Mini Gastric Bypass - Supreme & Calcium
Proefverpakking Mini Gastric Bypass - Supreme & Calcium

Proefverpakking Mini Gastric Bypass - Supreme & Calcium

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Supreme capsules &
2 Supreme tabletten &
2 Supreme kauwtabletten &
2 Calcium Vital tabletten &
2 Calcium Chew kauwtabletten

Op voorraad
€3,99
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Proefverpakking Mini Gastric Bypass - Supreme & Calcium


De Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten worden speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een mini gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen
en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw mini gastric bypass.

RAPID RELEASE TECHNOLOGY

De Supreme capsules van Elan stonden al lange tijd bekend om de uitstekende verdraagzaamheid. Gezien het feit dat u na uw mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) levenslang dagelijks een WLS/bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, blijven bij bij Elan ons dagelijks inzetten om de verdraagzaamheid van onze producten zo optimaal mogelijk te maken.

Met gepaste trots presenteert Elan dan ook de Supreme tabletten met Rapid Release Technology. De afgelopen maanden heeft de Research & Development (R&D) afdeling van Elan hard gewerkt aan de introductie van dit innovatieve product en het ontwikkelen van de Rapid Release Technology. Het uitgangspunt van het ontwikkeltraject van de Rapid Release Technology was dat de Supreme tabletten een vergelijkbare uiteenvaltijd moesten hebben als de Supreme capsules, zodat de vitaminen en mineralen even snel beschikbaar zouden komen voor opname door uw lichaam. Dit is natuurlijk van groot belang om te voorkomen dat u vitaminen en/of mineralen tekorten ontwikkeld na uw mini gastric bypass (omega loop gastric bypass). De Supreme tabletten zijn neutraal van smaak en qua geur en door het kleinere formaat en gladde coating zijn de Supreme tabletten nog gemakkelijker in te nemen dan de Supreme capsules.

De proefverpakking bevat 2 Supreme capsules, 2 Supreme tabletten en 2 Supreme kauwtabletten. De Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen na een mini gastric bypass. De dosering van de Supreme multivitaminen is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Supreme multivitaminen zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Supreme multivitaminen hebben een frisse en lekkere aardbeiensmaak. 

De Ferro Vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Supreme kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Supreme kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Supreme kauwtablet en 1 Ferro Vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro Vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Supreme kauwtabletten, zie hieronder:

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital. 
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital.

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.
Supreme capsules

Ingrediënten Supreme capsules: Mineralen, vitaminen, plantaardige capsule (hydropropylmethylcellulose), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), cholinebitartraat, vulstof (microkristallijne cellulose), kleurstof (titaandioxide, geel ijzeroxide). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.


Ingrediënten Supreme tabletten: Mineralen, vitaminen, vulstof (E460, E340(ii), E468), stabilisator (E470b, E464, E422), cholinebitartraat, antiklontermiddel (E341(iii), E553b), kleurstof (E172), glansmiddel (E903). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Supreme kauwtabletten:
 Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel (vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, en geurstoffen.

De Supreme capsules, tabletten en kauwtabletten en Ferro Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Supreme capsule, 1 Supreme tablet of 1 Supreme kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro Vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse aardbeiensmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro Vital sliktablet. Bij bestelling van Supreme kauwtabletten worden er Ferro Vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Supreme capsule, Supreme tablet, Supreme kauwtablet en/of uw Ferro Vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Supreme capsules, Supreme tabletten, Supreme kauwtabletten en/of Ferro Vital tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.   

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen en uw lichaam kan echt niet zonder calcium! Calcium is namelijk een belangrijke voedingsstof die zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en draagt bij tot een normale werking van uw spieren. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Chew kauwtabletten en de Calcium Vital tabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. Zowel de Calcium Chew kauwtabletten als de Calcium Vital tabletten bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium Chew kauwtabletten en de Calcium Vital tabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden. De proefverpakking bevat 2 Calcium Chew kauwtabletten en 2 Calcium Vital tabletten

De benodigde hoeveelheid calcium hangt af van uw operatie. Aan de hand van de internationaal geldende richtlijnen van de wetenschappelijke verenigingen (ASMBS en IFSO) adviseren we u om dagelijks minimaal 1.200 - 1.500 milligram per dag in te nemen. Het is ook belangrijk om innames van maximaal 500 milligram calcium per keer in te nemen, zodat u uw lichaam ook de mogelijkheid en de tijd geeft om de ingenomen calcium op te nemen. Voor het beste advies na uw operatie en in uw persoonlijke situatie adviseren we u om contact op te nemen met uw behandelaar. 

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

BELANGRIJK: als u ook gebruik maakt van de Compass, Believe of Supreme producten van Elan, neem de Calcium Chew kauwtabletten of de Calcium Vital tabletten dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Calcium chew kauwtabletten

Ingrediënten Calcium Chew: Calciumcitraat, dextrose, zoetstoffen (sorbitol, sucralose), vulstoffen (hydroxypropylcellulose, tricalciumfosfaat), antiklontermiddel (vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

Calcium vital tabletten

Ingrediënten Calcium Vital: calciumcitraat, vulstof (E460), antiklontermiddel (E470b), glansmiddel (E464, E553b, E422, E903), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

De Calcium Chew kauwtabletten en Calcium Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht:
51 gram (Supreme capsules) | 96 gram (Supreme tabletten) | 158 gram (Supreme kauwtabletten) | 279 gram (Calcium Chew kauwtabletten) | 129 gram (Calcium Vital tabletten)
Inhoud:
60 Supreme capsules (2 maanden) | 90 Supreme tabletten (3 maanden) | 90 Supreme kauwtabletten (3 maanden) | 90 Calcium Chew kauwtabletten | 90 Calcium Vital tabletten
ZI-index Supreme capsules: 16818326
ZI-index Supreme tabletten:
17120179
ZI-index Supreme kauwtabletten:
16857895
ZI-index Ferro Vital tabletten:
16798724
ZI-index Calcium Chew kauwtabletten: 16857887
ZI-index Calcium Vital tabletten: 16798740

De Supreme capsules, tabletten, kauwtabletten, Calcium Chew kauwtabletten en Calcium Vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be