• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Proefverpakking Whey Protein

Proefverpakking Whey Protein

Type product:
Voedingssupplement

Inhoud proefverpakking:
1 sachets (30 gram) Whey Protein - Vanille smaak

Op voorraad
€2,49
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Whey Protein


Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor uw lichaam. Elan Whey Protein bevat wei isolaat, een zuivere vorm van eiwit. Soms is het wenselijk om de dagelijkse voeding met een eiwitsupplement te verrijken. Eiwitten dragen bij een regelmatig gebruik bij tot de groei van de spiermassa, meer spieropbouw en spierkracht. Verder ondersteunen eiwitten het herstel van de spieren na een fysieke inspanning en zijn eiwitten goed voor het behoud van sterke botten. 

In de proefverpakking Elan Whey Protein zit 1 individueel verpakt sachet van 30 gram Whey Protein voor 1 Whey Protein shake. Door het verpakken van de Whey Protein per portie van 30 gram in een sachet blijft het product optimaal beschermd en langer houdbaar. Eenvoudig en snel te bereiden, met een vanillesmaak.

Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Aanbevolen dosering: Neem 1-4 sachets Elan Whey Protein (30 gram) per dag als aanvulling op uw voeding. Overschrijd deze aanbevolen dosering niet. In overleg met uw diëtist kunt u bepalen hoeveel gram Whey Protein u per dag nodig heeft om uw voeding optimaal aan te vullen.Inname advies: 

 • Neem de Whey Protein bij voorkeur 's ochtends vroeg, na fysieke inspanning of voor het slapen.
 • Los 1 sachet Whey Protein (30 gram) per shake op in 200 ml magere, halfvolle melk of andere soorten melk (zoals rijst, soja, quinoa melk etc.). U kunt eventueel ook met 200 ml water uw Whey Protein shake maken.
 • Voor een optimaal resultaat mixt u uw Whey Protein shake in een shakebeker of blender. 
 • U kunt uw Whey Protein ook toevoegen aan uw yoghurt product, eventueel met wat wat fruit.

Ingrediënten:Whey eiwit isolaat (91%), sucralose, vanille aroma, kleurstof (E162). 

Elan Whey Protein is halal gecertificeerd. 

Allergenen informatie: Dit product bevat melk, en lecithine

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 18 jaar. 

Filtratie: Bij de productie van de Elan Whey Protein is er gebruik gemaakt van cross-flow microfiltratie. Cross-flow microfiltratie en ultra-micro filtratie maken gebruik van het moleculaire gewicht van whey. Whey is zwaarder in gewicht dan lactose en door het gebruik van keramisch membraam worden deze twee gescheiden. De whey wordt in de membranen vastgehouden, terwijl de lactose en andere ongewenste componenten niet gebonden worden. Een voordeel van deze methode is dat alle voordelen van whey behouden blijven en dat er een zeer hoog eiwitpercentage bewerkstelligt wordt. Een nadeel is dat dit proces zeer kostbaar is. 

Inhoud: 
10 sachets Whey Protein (30 gram) | 10 shakes
ZI-index Whey Protein: 16857909

Whey Protein van Elan is met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]  

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be