• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Over Elan

Elan levert een breed assortiment aan voedingssupplementen die u in staat stellen om een slanke en gezonde levensstijl na te streven. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste en staat centraal bij Elan. Elan is een jong en dynamisch bedrijf dat zich dagelijks inzet voor de kwaliteit van de producten en de perfecte individuele afstemming. Alle producten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. 

U verdient het dan ook om een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement van Elan te krijgen. Voor een zo optimaal mogelijk resultaat worden alle producten van Elan wetenschappelijk getoetst en gecontroleerd, zodat deze zo nauwkeurig mogelijk voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De ingrediënten in de producten van Elan zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De samenstelling van de producten van Elan is precies zo uitgebalanceerd, zodat de verschillende ingrediënten die in een product zitten elkaars gunstige invloed ondersteunen.

Gezien dit feit blijft het assortiment van Elan continue in beweging en ontwikkeling. Aan de hand van uw ervaringen als consument en de analyse van meetbare resultaten van de producten door (medische) professionals worden de producten van Elan verder verbeterd. 

Elan doet er alles aan om u de producten betaalbaar te houden voor u, zodat u op voordelige wijze kunt voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De producten van Elan zijn dan ook stukken voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen. Daarnaast profiteert u nog eens van de gratis verzending.

Voor een verantwoorde keuze naar een nieuwe start met Elan!

Kernwaarden Elan


Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimalie verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luister naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Goede bereikbaarheid, betrouwbare leveringen, betalen in beveiligde omgeving en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be