• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Supreme capsules

Supreme capsules

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 60 Supreme capsules voor 2 maanden.

Op voorraad
€27,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Supreme capsules


Supreme producten
De Supreme capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een mini gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven
voelen. De Supreme capsules zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen
aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw mini gastric bypass.

De Supreme capsules van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen na een mini gastric bypass. De dosering van de Supreme capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Supreme capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Supreme capsules

Ingrediënten: Mineralen, vitaminen, plantaardige capsule (hydropropylmethylcellulose), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), cholinebitartraat, vulstof (microkristallijne cellulose), kleurstof (titaandioxide, geel ijzeroxide). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

De Supreme capsules van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Supreme capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Supreme capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Supreme capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Supreme capsule in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Supreme capsules zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Belangrijk: Als u ook de Calcium Vital sliktabletten of de Calcium Chew kauwtabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Supreme capsule. Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en de Supreme capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Nettogewicht: 51 gram
Inhoud: 
60 Supreme capsules | 2 maanden
ZI-index Supreme capsules: 16818326

De Supreme capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]. . 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Ferry 23-02-2022 22:43

Uitstekend advies gekregen over het product en snelle bezorging

Sandra 11-07-2017 19:30

Fijn dat er dergelijk hoge dosering in de capsule zit, ik kan nu af met slechts 1 capsule en daardoor erg voordelig

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be