• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Supreme kauwtabletten

Supreme kauwtabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 90 Supreme kauwtabletten met frisse aardbeismaak voor 3 maanden. Inclusief gratis Ferro vital ijzertabletten.

Op voorraad
€43,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Supreme Kauwtabletten

 


De Supreme kauwtabletten worden speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. Bij een mini gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een mini gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Supreme tabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw mini gastric bypass.

De Supreme kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen na een mini gastric bypass. De dosering van de Supreme tabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Supreme tabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Supreme kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeismaak

De Ferro vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Supreme kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Supreme kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Supreme kauwtablet en 1 Ferro vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Supreme kauwtabletten, zie hieronder:

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro vital
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Supreme kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro vital.

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.


Ingrediënten:
 Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel (vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, en geurstoffen.

De Supreme tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Supreme kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro vital sliktablet. Bij bestelling van Supreme kauwtabletten wordt er Ferro vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Supreme kauwtablet en/of uw Ferro vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Supreme kauwtabletten en/of Ferro vital tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Belangrijk: Als u ook de Calcium vital sliktabletten of de Calcium Chew tabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan uw Ferro vital tablet. Tussen de inname van het Calcium vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en het Ferro vital tablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Nettogewicht: 158 gram
Inhoud:
90 Supreme kauwtabletten | 3 maanden
ZI-index Supreme kauwtabletten: 16857895
ZI-index Ferro vital tabletten: 16798724

De Supreme tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] . 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

 

Elly 05-04-2022 22:32

Eindelijk een kauwtablet voor na mijn Mini Gastric Bypass!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be