• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Voordeelpakketten

Er zijn verschillende soorten vermageringsoperaties, ook wel bariatrische chirurgie of kortweg bariatrie genoemd. De term WLS staat voor Weight Loss Surgery. De chirurgische ingreep verkleint de inhoud van uw maag waardoor u minder kunt eten. Bovendien worden vitaminen en mineralen afhankelijk van het type ingreep minder goed opgenomen door uw lichaam.

Elan heeft speciaal voor elk type vermageringsoperatie een multivitamine ontwikkeld die volledig afgestemd is op uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het is daarom belangrijk dat u het juiste product kiest dat speciaal is ontwikkeld voor de operatie die u heeft ondergaan. 

De Compass capsulesCompass tabletten en de Compass kauwtabletten  van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. 

De Believe capsules, Believe tabletten en de Believe kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. 

De Supreme capsules, Supreme tabletten en de Supreme kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (of een omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. 


Maak uw keuze:

Naam pakket Inhoud
Compass producten Believe producten
Supreme producten