• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Voordeelpakketten


Er zijn verschillende soorten vermageringsoperaties, ook wel bariatrische chirurgie of kortweg bariatrie genoemd. De term WLS staat voor Weight Loss Surgery. De chirurgische ingreep verkleint de inhoud van uw maag waardoor u minder kunt eten. Bovendien worden vitaminen en mineralen afhankelijk van het type ingreep minder goed opgenomen door uw lichaam. Elan heeft speciaal voor elk type vermageringsoperatie een multivitamine ontwikkeld die volledig afgestemd is op uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. Het is daarom belangrijk dat u het juiste product kiest dat speciaal is ontwikkeld voor de operatie die u heeft ondergaan. 

De Compass capsulesCompass tabletten en de Compass kauwtabletten  van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. 

De Believe capsules, Believe tabletten en de Believe kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. 

De Supreme capsules, Supreme tabletten en de Supreme kauwtabletten van Elan zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een mini gastric bypass (of een omega loop gastric bypass) hebben ondergaan. 

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen en uw lichaam kan echt niet zonder calcium! Calcium is namelijk een belangrijke voedingsstof die zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en draagt bij aan tot een normale werking van uw spieren. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Vital tabletten en de Calcium Chew kauwtabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. De calcium producten van Elan bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de calcium producten van Elan, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

De benodigde hoeveelheid calcium hangt af van uw operatie. Aan de hand van de internationaal geldende richtlijnen van de wetenschappelijke verenigingen (ASMBS en IFSO) adviseren we u om dagelijks minimaal 1.200 - 1.500 mg per dag in te nemen. Het is ook belangrijk om innames van maximaal 500 mg calcium per keer in te nemen, zodat u uw lichaam ook de mogelijkheid en de tijd geeft om de ingenomen calcium op te nemen. Voor het beste advies na uw operatie en in uw persoonlijke situatie adviseren we u om contact op te nemen met uw behandelaar.

Elan biedt aantrekkelijk geprijsde voordeelpakketten. Hiermee profiteert u van een extra pakketkorting, bovenop de reeds geldende volumekorting. Afhankelijk van de gewenste calcium dosering per dag kunt u hieronder een keuze maken tussen de verschillende voordeelpakketten: 

Maak uw keuze: