• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Weight Loss capsules
Weight Loss capsules
Weight Loss capsules
Weight Loss capsules

Weight Loss capsules

Type product:
Voedingssupplement voor ondersteuning bij gewichtsbeheersing, stimulatie van gewichtsverlies, verhoging van de vetverbranding en vermindering van de eetlust!

Inhoud: 60 Weight Loss capsules.

Op voorraad
€19,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Weight Loss capsules

 

Last van overgewicht en wilt u gewicht verliezen? De Weight Loss capsules van Elan ondersteunen u hierbij. De Weight Loss capsules kunnen net dat steuntje extra in de rug zijn in de lastige strijd tegen de (Corona-) kilo's. Ook wanneer u gewicht wilt verliezen voorafgaand aan het ondergaan van een (vermagering-)operatie kunnen de Weight Loss capsules van Elan van waarde zijn. Komt u onverhoopt toch weer aan in gewicht (jaren) na uw vermageringsoperatie, dan zouden de Weight Loss capsules u weer in de juiste richting kunnen helpen. 

De Weight Loss capsules van Elan zijn een een voedingssupplement voor gewichtsbeheersing, stimulatie van gewichtsverlies, verhoging van de vetverbranding en vermindering van de eetlust! Effectieve ondersteuning wordt er geboden bij gewichtsbeheersing, wanneer de Weight Loss capsules gebruikt worden in combinatie met een gebalanceerd voedingspatroon en regelmatige lichaamsbeweging.

Hierbij een opsomming van de positieve effecten van de Weight Loss capsules voor u:

Bij de bepaling van de samenstelling van de Weight Loss capsules heeft Elan de combinatie met de WLS / bariatrie supplementen (Compass, Believe en Supreme producten van Elan) en overige producten van Elan (zoals bijvoorbeeld de Prohair tabletten) goed in ogenschouw genomen, zodat er geen overdosering zal plaatsvinden van een bepaalde vitamine en/of mineraal. U kunt de Weight Loss capsules dus met een gerust hart gebruiken in combinatie met de WLS / bariatrie supplementen van Elan wanneer u een vermageringsoperatie hebt ondergaan.

Omschrijving: Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. 


Ingrediënten: Appelazijn poeder, capsicum extract, plantaardige capsule (E464) vulstoffen (E460, E341), vitaminen, groene thee-extract (Camellia sinensis), mineralen, stabilisatoren (E470b, E551), kleurstof (E141). 


De Weight Loss capsules van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Het product bevat geen toegevoegde lactose, smaak- en geurstoffen.

Aanbevolen dosering: 1-3 Weight Loss capsules per dag, bij voorkeur in te nemen 30 minuten voor een maaltijd. Voor een optimale ondersteuning 3 keer per dag 1 capsule, 30 minuten voorafgaand aan de hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en diner). De capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. 

Nettogewicht: 34 gram
Inhoud:
60 Weight Loss capsules | 20 dagen - 2 maanden
ZI-index Weight Loss capsules: 16858662

De Weight Loss capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

(*) Deze gezondheidsclaims, gemaakt op basis van plantaardige inhoudsstoffen, zijn op dit moment in behandeling bij de EFSA.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be