gratis verzendingGratis verzending

voordeligerBetaalbare producten

verdraagzaamheid wit elanGoede verdraagzaamheid

gegarandeerde kwaliteitWetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderzoekHoogwaardige kwaliteit

Datenschutzbestimmungen

Privacy Policy van Elan, gevestigd aan de Hessenweg 229 te Achterveld.
KvK: 67468640, versie geldig vanaf 01-06-2018
 

Datenschutzbestimmungen Elan


Privacy en veiligheid

Uw persoonlijke gegevens. U laat ze bij ons achter, want dat moet nu eenmaal als u iets wilt bestellen. Maar we kunnen ons voorstellen dat u graag wilt weten waarom wij om uw persoonlijke gegevens vragen en wat wij ermee doen. Dat vertellen we u hier graag. Heeft u na het lezen van deze pagina nog vragen, laat het ons dan weten via onze klantenservice.

 

Heel veilig

Alle gegevens die u bij ons achterlaat stoppen wij heel veilig achter slot en grendel. Dat doen we met één van de modernste technieken.Wie niks met uw gegevens te maken heeft, kan er simpelweg niet bij.

 

Persoonlijk

Vaak gebruiken wij uw gegevens om u zo persoonlijk mogelijk informatie en advies te bieden. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen.

 

Wat doen we verder met je gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken daarbij de van u ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld gegevens over uw bezoek aan onze website. Hierbij het overzicht:
 

  • Uw bestelling leveren

Voor je bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw bestelling bezorgen en u op de hoogte houden over uw bestelling. We geven uw gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.
 

  • Uw account

In uw account op Elan slaan we onder andere de volgende informatie op: uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie. Handig, want dan hoeft u deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over uw eerdere bestellingen en reviews die u heeft geplaatst. Dan kunt u deze makkelijk terugvinden.
 

  • Klantenservice

U kunt met ons contact opnemen via de website. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we gebruik van uw gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Handig als u ons nog een keer contacteert. U helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten
 

  • Nieuwsbrieven

U kunt uzelf aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Zo blijft u op de hoogte. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stellen we samen op basis van uw gegevens, zoals eerdere bestellingen. Dat maakt de nieuwsbrief interessanter voor u. Wilt u geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, meldt u dan af. Simpel toch?
 

  • Reviews

We ontvangen heel graag reviews. En onze andere klanten ook. Wilt u een review schrijven, kies dan zelf of u uw persoonlijke gegevens of uw naam zichtbaar zijn voor andere bezoekers en of wij over uw review contact met u op mogen nemen.
 

  • Verbetering van onze winkel en service

We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we uw gegevens gebruiken om u te vragen of u mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Soms voeren anderen dat onderzoek voor ons uit. Wij geven die ander dan uw e-mailadres. Die ander moet zich natuurlijk ook aan onze privacy-regels houden. Zo moet uw e-mailadres na afloop van het onderzoek worden verwijderd.
 

  • Zakelijke klanten en partnerprogramma

Ook van onze van zakelijke klanten en partners slaan wij gegevens van de contactpersoon op. Zijn het gegevens van personen, dan behandelen wij deze gegevens net zoals die van onze andere klanten.


Wat doen we niet met uw gegevens?

Wij gebruiken uw gegevens nooit om aan u andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en producten. Uw gegevens verkopen aan anderen, dat doen we ook nooit.

 

Kloppen uw gegevens niet of heeft u een andere vragen?

Klopt er iets niet of wilt u uw gegevens inkijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via: [email protected] of [email protected]. Wij zullen uw vraag of opmerking zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.