• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Believe kauwtabletten

Believe kauwtabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 90 Believe kauwtabletten met frisse aardbeismaak voor 3 maanden. Inclusief gratis Ferro vital ijzertabletten.

Op voorraad
€34,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Believe kauwtabletten


Believe productenBelieve productenDe Believe kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook als er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl.
Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband
krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra
supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe kauwtabletten zorgen
ervoor dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering
binnen krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband
operatie.

De Believe kauwtabletten zijn nu verkrijgbaar met een verbeterde aardbei smaak en verbeterde samenstelling! De dosering vitamine D3 is verhoogd van 25 mcg naar 75 mcg, omdat uit recentellijk verschenen wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat een vitamine D3 tekort toch nog relatief veel voorkomt na het ondergaan van bariatrische chirurgie.

De Believe kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Believe kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Believe kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Believe kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeismaak

De Ferro Vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Believe kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Believe kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro Vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro Vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Believe kauwtabletten, zie hieronder:

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Believe kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Believe kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Believe kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Believe kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital.


Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Believe kauwtabletten

Ferro vital tabletten

Ingrediënten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

De Believe kauwtabletten en de Ferro Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Believe kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro Vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro Vital sliktablet. Bij bestelling van Believe kauwtabletten wordt er Ferro Vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Believe kauwtablet en/of uw Ferro Vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Believe kauwtabletten en/of Ferro Vital tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.

Belangrijk: Als u ook de Calcium Vital sliktabletten of de Calcium Chew kauwtabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Believe kauwtablet en uw Ferro Vital sliktablet. Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en uw Believe kauwtablet en uw Ferro Vital sliktablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.  

Nettogewicht: 94 gram
Inhoud: 
90 Believe kauwtabletten | 3 maanden
ZI-index Believe kauwtabletten:
16798716
ZI-index Ferro Vital tabletten: 16798724

De Believe kauwtabletten en Ferro Vital ijzertabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

Ilse 06-08-2023 21:23

Net na mijn operatie waren deze heel erg gewenst. De grote pillen kreeg ik niet doorgeslikt, waardoor ik snel de kauwtabletten heb gehaald. Heb ze als erg fijn ervaren. Echter... na ongv 2 a 3 maanden gebuiken, werd ik er misselijk vanm de geur kan ik niet meer verdragen en begon ze met tegenzin in te nemen. Ze zijn echt er voor me geweest in de periode dat ik het niet kon verdragen en zijn altijd super geweest totdat ze smaak niet meer beviel. Dit is natuurlijk geheel persoonlijk!!

Marijke 21-01-2019 20:18

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Kelly 09-10-2017 14:20

Ik had eerst de capsules maar daar kreeg ik dumping van. 1 e-mailtje en meteen de kauwtabletten gekregen + geld terug! Echt een super bedrijf!

Evelien 20-07-2017 15:31

Fijn produkt en smaakt goed!

Harry 04-07-2017 20:54

Fijn product en uitstekende service. Mijn bestelling werd zelfs dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag had ik de producten in huis!

Joey 22-05-2017 19:41

Prima kauwtabletten na mijn Sleeve!

Pieter 01-05-2017 16:39

Prima service en afgeleverd volgens afspraak

Simone 27-04-2017 20:49

Enorm voordelig!

Henk 21-04-2017 10:49

Believe kauwtabletten smaken erg goed.

Erica 11-04-2017 16:44

Ik ben heel blij met de Believe kauwtabletten voor na mijn Sleeve, in mijn lange zoektocht zijn dit de eerste WLS kauwtabletten waar ik niet misselijk van word! Verder snel geleverd en duidelijke informatie.

4.9 sterren op basis van 10 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be