gratis verzendingGratis verzending

voordeligerBetaalbare producten

verdraagzaamheid wit elanGoede verdraagzaamheid

gegarandeerde kwaliteitWetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderzoekHoogwaardige kwaliteit

Retourneren

Bij Elan mag u elk besteld product zonder opgaaf van reden binnen 15 dagen kosteloos retourneren aan Elan.

 

Terugsturen is gratis

Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn met het product van Elan of de levering hiervan, dan kunt u iedere ongeopende en onbeschadigde verpakking tot 15 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening. Voor een retourmelding neemt u contact op met Elan via: [email protected] of [email protected].

 

Na de retourmelding ontvangt u van ons de benodigde gegevens voor het terugsturen van het product. Hierbij is het wel belangrijk dat u uw eigen adresgegevens ook in de doos of enveloppe laat zitten, zodat wij kunnen achterhalen van wie het teruggestuurde pakket afkomstig is. Binnen vijf werkdagen nadat wij het pakket retour hebben ontvangen storten wij het betaalde bedrag weer terug. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging per e-mail.

 

Wettelijke garantie 

Alle verkochte producten van Elan vallen onder de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene moet doen wat u, als consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten. We vragen u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvangt u uiteraard een vervangend product of heeft u recht op teruggave van het betaalde bedrag.