gratis verzendingGratis verzending

voordeligerBetaalbare producten

verdraagzaamheid wit elanGoede verdraagzaamheid

gegarandeerde kwaliteitWetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderzoekHoogwaardige kwaliteit

Veelgestelde vragen

Elan besteedt zeer veel aandacht aan een juiste balans tussen de dagelijkse voedselintake en de dagelijkse behoefte aan voedingssupplementen in bijzondere omstandigheden. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te verkrijgen worden al onze producten wetenschappelijk getoetst en gecontroleerd om de vitamines en mineralen zo nauwkeurig mogelijk af te kunnen stemmen op uw behoefte.

Elan voldoet aan alle gestelde eisen en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen.Elan wordt in Nederland volgens de Nederlandse Apotheek Norm (NAN) en Good Manufacturing Practice (GMP) gemaakt.

Alle producten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: 

[email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

Betaalmogelijkheden

Elan biedt de volgende betaalmogelijkheden aan:

betaalmethoden elan

Bankgegevens Elan

IBAN: NL68ABNA0425531740
Ten name van WLSvital te Achterveld, te Nederland.

Levering

Bij Elan vinden we het heel belangrijk dat u uw pakket snel en in goede orde ontvangt en dat u helemaal tevreden bent. Hieronder kunt u precies terug vinden wanneer u uw Elan bestelling thuis kunt verwachten in Nederland of in België.  

Nederland

Levering – brievenbus post (PostNL)

Indien u 1-4 verpakkingen capsules van Elan heeft besteld, dan past uw bestelling door uw brievenbus. De brievenbus post van Elan wordt bezorgd door PostNL. U zult ook een e-mail ontvangen van PostNL met uw Track & Trace nummer, bij vragen over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen met PostNL met uw Track & Trace nummer. Uw bestelling wordt uiterlijk één werkdag na de besteldag aangeboden aan PostNL voor 24 uurs levering. Echter door onder andere door personeelstekort is er helaas gebleken dat de vervoerders het vaak niet binnen het gestelde service kader kunnen afleveren. Dus houdt rekening met 2 werkdagen. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen van Elan aangeboden aan PostNL. In het onderstaande bezorgschema kunt u precies terugvinden wanneer u uw bestelling thuis kunt verwachten: 

Besteldag

Verstuurdag

Leveringsdag

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Maandag

Donderdag

Vrijdag

Dinsdag

Vrijdag

Maandag

Woensdag

Zaterdag

Maandag

Woensdag

Zondag

Maandag

Woensdag

Levering – pakket post (DHL)

Indien u 5 of meer verpakkingen capsules van Elan en/of alle overige producten van Elan, dan past uw bestelling niet door uw brievenbus. De pakket post van Elan wordt bezorgd door DHL. U zult ook een e-mail ontvangen van DHL met uw Track & Trace nummer, bij vragen over de levering van uw bestelling kunt u contact opnemen met DHL met uw Track & Trace nummer. Uw bestelling wordt uiterlijk één werkdag na de besteldag aangeboden aan DHL voor 24 uurs levering. Echter door onder andere door personeelstekort is er helaas gebleken dat de vervoerders het vaak niet binnen het gestelde service kader kunnen afleveren. Dus houdt rekening met 2 werkdagen. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen van Elan aangeboden aan DHL. In het onderstaande bezorgschema kunt u precies terugvinden wanneer u uw bestelling thuis kunt verwachten:

 

Besteldag

Verstuurdag

Leveringsdag

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Zaterdag

Donderdag

Vrijdag

Dinsdag

Vrijdag

Maandag

Woensdag

Zaterdag

Maandag

Woensdag

Zondag

Maandag

Woensdag

 

België

Levering – brievenbus post (Bpost)


Indien u 1-4 verpakkingen capsules van Elan heeft besteld, dan past uw bestelling door uw brievenbus. De brievenbus post van Elan wordt bezorgd door Bpost. Uw bestelling wordt uiterlijk één werkdag na de besteldag aangeboden aan Bpost voor 24 uurs levering. Echter door onder andere door personeelstekort is er helaas gebleken dat de vervoerders het vaak niet binnen het gestelde service kader kunnen afleveren. Dus houdt rekening met 2 werkdagen.. Bpost bezorgt brievenbus post binnen België van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen van Elan aangeboden aan Bpost. In het onderstaande bezorgschema kunt u precies terugvinden wanneer u uw bestelling thuis kunt verwachten:

Besteldag         

Verstuurdag        

Leveringsdag      

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Maandag

Donderdag

Vrijdag

Dinsdag

Vrijdag

Maandag

Woensdag

Zaterdag

Maandag

Woensdag

Zondag

Maandag

Woensdag 

Levering – pakket post (Bpost)

Indien u 5 of meer verpakkingen capsules van Elan en/of alle overige producten van Elan, dan past uw bestelling niet door uw brievenbus. De pakket post van Elan in België wordt bezorgd door Bpost. Uw bestelling wordt uiterlijk één werkdag na de besteldag aangeboden aan Bpost voor 24 uurs levering. Echter door onder andere door personeelstekort is er helaas gebleken dat de vervoerders het vaak niet binnen het gestelde service kader kunnen afleveren. Dus houdt rekening met 2 werkdagen. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn of in de gelegenheid zijn om het pakket aan te nemen, dan zal deze bij uw buren worden afgeleverd en zult u een melding hiervan in uw brievenbus vinden. Bpost bezorgt pakket post binnen België van maandag tot en met vrijdag. Op zaterdag en zondag worden er geen bestellingen van Elan aangeboden aan Bpost. In het onderstaande bezorgschema kunt u precies terugvinden wanneer u uw bestelling thuis kunt verwachten:

Besteldag         

Verstuurdag        

Leveringsdag      

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Dinsdag

Woensdag

Vrijdag

Woensdag

Donderdag

Maandag

Donderdag

Vrijdag

Dinsdag

Vrijdag

Maandag

Woensdag

Zaterdag

Maandag

Woensdag

Zondag

Maandag

Woensdag 

Retourneren

Bij Elan mag u elk besteld product zonder opgaaf van reden binnen 15 dagen kosteloos retourneren aan Elan.

Terugsturen is gratis

Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn met het product van Elan of de levering hiervan, dan kunt u iedere ongeopende en onbeschadigde verpakking tot 15 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Wij nemen de kosten voor het terugsturen van een product voor onze rekening. Voor een retourmelding neemt u contact op met Elan via: [email protected] of [email protected].

Na de retourmelding ontvangt u van ons de benodigde gegevens voor het terugsturen van het product. Hierbij is het wel belangrijk dat u uw eigen adresgegevens ook in de doos of enveloppe laat zitten, zodat wij kunnen achterhalen van wie het teruggestuurde pakket afkomstig is. Binnen vijf werkdagen nadat wij het pakket retour hebben ontvangen storten wij het betaalde bedrag weer terug. U ontvangt hiervan altijd een bevestiging per e-mail.

Wettelijke garantie 

Alle verkochte producten van Elan vallen onder de wettelijke garantie. Wettelijke garantie houdt in dat een product datgene moet doen wat u, als consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten. We vragen u tijdens de bedenktijd zorgvuldig om te gaan met het product. Geopende producten kunnen we vanuit gezondheidsbescherming niet terugnemen. In het onwaarschijnlijke geval van een gebrek ontvangt u uiteraard een vervangend product of heeft u recht op teruggave van het betaalde bedrag.

Wijzigingen

Bestelling wijzigen

Heeft u een bestelling geplaatst, maar is er onverhoopt iets niet helemaal goed gegaan? Neem dan contact op met Elan via: [email protected] of [email protected], dan zullen wij er alles aan doen om uw bestelling aan te passen aan uw wensen. Mocht het niet meer mogelijk zijn om een bestelling aan te passen of tegen te houden? Dan mag u de bestelling altijd binnen 15 dagen gratis aan ons retourneren.

 

Adres of persoonlijke gegevens wijzigen

In ‘Mijn account’ kunt u eenvoudig uw gegevens wijzigen onder de tabjes ‘Account informatie’, ‘Factuuradres’ en ‘Afleveradres’. Naast uw adresgegevens en persoonlijke gegevens kunt u hier ook aangeven of u de nieuwsbrief van Elan wilt ontvangen. 

Zorgverzekering

Afhankelijk van uw zorgverzekeraar en hoe u verzekerd bent, kan het zijn dat uw supplementen van Elan worden vergoed. U ontvangt bij uw bestelling een factuur die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar om te kijken of u uw supplementen van Elan terugbetaald krijgt. U kunt ook contact opnemen met uw zorgverzekeraar of uw zorgverzekering de supplementen van Elan zal vergoeden. 

Klachtenprocedure

Elan hecht er veel waarde aan dat u als klant van Elan volledig tevreden bent met uw bestelling en de levering daarvan. Mocht u onverhoopt toch niet geheel tevreden zijn, dan lossen we het daarom graag samen met u op.

Per e-mail

Stuur een e-mail met uw vraag of klacht naar: [email protected]  of [email protected] en je ontvangt binnen één werkdag een inhoudelijke reactie op je vraag of klacht.

Per post

Stuur een brief met uw vraag of klacht naar: 

Elan klantenservice
Hessenweg 229
3791 PG Achterveld  

Binnen 10 werkdagen per post een inhoudelijk antwoord terug.

Geschillencommissie

Mochten Elan en u niet in staat zijn samen een passende oplossing te vinden dan kan het geschil worden voorgelegd aan de geschillencommissie. Als consument kunt u uw klacht tegen Elan indienen via:

https://www.degeschillencommissie.nl/consumenten/

Daarnaast is het mogelijk de klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Thuiswinkelkeurmerk

Elan is in het bezit van het Thuiswinkel Keurmerk, zodat u als consument zeker kunt zijn van betrouwbare kwaliteit en veilig en betrouwbaar aankopen van de producten van Elan in de webshop.

Veilig en betrouwbaar kopen op afstand
Steeds vaker worden producten op afstand afgenomen. Bij een ‘overeenkomst op afstand’ is er geen fysiek contact tussen u als consument en de betreffende ondernemer. Door deze afwijkende omstandigheden gelden er aanvullende regels. Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk voldoen aan deze wet- en regelgeving.

Klacht 
Als een verkopende partij zich niet houdt aan de wet of volgens u een onrechtmatige daad begaat waar u het niet mee eens bent, dan kunt u een klacht indienen via dit formulier.

Bemiddeling
Het Thuiswinkel Keurmerk kan voor u uitzoeken of een thuiswinkel al dan niet volgens de wet handelt of een onrechtmatige daad heeft begaan.

Indien noodzakelijk kan het Thuiswinkel Keurmerk een onafhankelijke arbiter benoemen die een bindende uitspraak doet inzake het conflict dat u met een van onze leden heeft.

Ledenregister
U kunt Elan terug vinden in het ledenregister van het Thuiswinkel Keurmerk via onderstaande link:

http://www.thuiswinkelkeurmerk.info