gratis verzendingGratis verzending

voordeligerBetaalbare producten

verdraagzaamheid wit elanGoede verdraagzaamheid

gegarandeerde kwaliteitWetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderzoekHoogwaardige kwaliteit

Gastric Bypass

De Compass capsulestabletten en kauwtabletten (multivitaminen & mineralen) zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij de vaststelling van de samenstelling heeft Elan gebruik gemaakt van de meest recente wetenschappelijke inzichten. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De Compass capsules, tabletten en kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.

Voldoende eiwitten van groot belang ter ondersteuning voor uw lichaam tijdens het afvalproces na de operatie, om u daarbij te ondersteunen heeft Elan de Whey Protein ontwikkeld. De Whey Protein is beschikbaar in drie verschillende smaken.

Calcium na uw gastric bypass

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen en uw lichaam kan echt niet zonder calcium! Calcium is namelijk een belangrijke voedingsstof die zorgt voor het behoud van sterke botten en tanden en draagt bij aan tot een normale werking van uw spieren. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium Vital tabletten en de Calcium Chew kauwtabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. De calcium producten van Elan bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de calcium producten van Elan, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

De benodigde hoeveelheid calcium hangt af van uw operatie. Aan de hand van de internationaal geldende richtlijnen van de wetenschappelijke verenigingen (ASMBS en IFSO) adviseren we u om dagelijks minimaal 1.200 – 1.500 mg per dag in te nemen. Het is ook belangrijk om innames van maximaal 500 mg calcium per keer in te nemen, zodat u uw lichaam ook de mogelijkheid en de tijd geeft om de ingenomen calcium op te nemen. Voor het beste advies na uw operatie en in uw persoonlijke situatie adviseren we u om contact op te nemen met uw behandelaar. Elan biedt aantrekkelijk geprijsde voordeelpakketten met daarin een combinatie tussen de WLS supplementen en de calcium supplementen van Elan, klik hier voor meer informatie.

Belangrijk

Calcium zit niet verwerkt in de Compass producten van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert. Tussen de inname van de Compass en calcium producten van Elan dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Procedure animatie: gastric bypass

Animatie: bariatrie producten