• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Calcium vital tabletten
Calcium vital tabletten
Calcium vital tabletten

Calcium vital tabletten

Type product:
Voedingssupplement

Inhoud: 90 Calcium vital tabletten in de vorm van citraat (250 mg)
met vitamine D3 (10 mcg) voor een betere opname van calcium.

Op voorraad
€17,50
Wij verzenden naar Nederland Nederland en Belgie België.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC

Calcium vital tabletten

Na uw vermageringsoperatie krijgt u ook minder calcium binnen. Elan heeft speciaal voor mensen met een vermageringsoperatie de Calcium vital tabletten ontwikkeld om daarmee uw dagelijkse behoefte aan te vullen. Calcium vital bevat calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium vital tabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen ertoe bij dat u sterke botten en tanden heeft.

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.

BELANGRIJK: als u ook gebruik maakt van de Compass, Believe of Supreme producten van Elan, neem de Calcium vital tabletten dan niet gelijktijdig in met uw Compass, Believe of Supreme producten. Tussen de inname van deze supplementen dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen.

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding. 

Calcium vital tabletten


Ingrediënten: calciumcitraat, vulstof (E460), antiklontermiddel (E470b), glansmiddel (E464, E553b, E422, E903), cholecalciferol. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak-, kleur- en geurstoffen.

De Calcium vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: Elke dag 1-4 Calcium vital tabletten innemen, bij voorkeur tussen de maaltijden of 's avonds. De tabletten met voldoende water innemen. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw arts voor advies. 

Nettogewicht:
129 gram
Inhoud:
90 Calcium vital tabletten
ZI-index Calcium vital tabletten: 16798740

De Calcium vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Marijke 21-01-2019 20:19

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Sylvia 30-11-2018 14:35

Snel in huis en fijn product.

Hans 21-11-2018 08:59

Goed in te nemen

5 sterren op basis van 3 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Voordelig
  Voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be