• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Compass capsules

Compass capsules

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 60 Compass capsules voor 2 maanden.

Op voorraad
€24,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Compass capsules


Compass productenDe Compass capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass capsules zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.

Een groot voordeel van de Compass capsules van Elan is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn (maat 0) dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen (maat 00, zoals bijvoorbeeld de WLS Forte capsules van FitForMe). Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Compass capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. Gezien het feit dat u na uw gastric bypass levenslang dagelijks een WLS / bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, besteden wij bij Elan enorm veel aandacht aan de verdraagzaamheid van onze producten. Elan is dan ook erg trots op het feit dat Elan er in geslaagd is om een maat 0 capsule te ontwikkelen met daarin alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering na een gastric bypass. 


De Compass capsules van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen na een gastric bypass. De dosering van de Compass capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Compass capsules

Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, plantaardige capsule (hypromellose), choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

De Compass capsules van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Compass capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Compass capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass capsule in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass capsules zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Belangrijk: Als u ook de Calcium Vital sliktabletten of de Calcium Chew kauwtabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass capsule. Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en de Compass capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Nettogewicht: 41 gram
Inhoud: 
60 Compass capsules | 2 maanden
ZI-index Compass capsules: 16798546

De Compass capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Pieter 17-02-2022 12:03

Ik keek enorm op tegen misselijkheid na de vitaminen, maar helemaal geen last van!

Marloes Snippe 12-05-2021 16:50

Na lang zoeken eindelijk een WLS Multivitaminen in capsule gevonden die mij geen buikpijn, krampen en misselijkheid geven. Fijn dat de capsule kleiner is dan de meeste merken, dit heeft dus echt meerwaarde. Aanrader!

Marijke 21-01-2019 20:17

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Nicole 16-01-2019 16:44

WLS vital daar moet je zijn voor al je bariatrie supplementen.
Je betaald nooit teveel.
Aantrekkelijke voordeelpakketten
Makkelijk online bestellen.
Snelle levering
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel als je vragen hebt.
Ze doen veel voor hun klanten;geen btw verhoging miv 1-1 jl!
Kortom beslist de moeite waard.

Hedwig 28-11-2018 15:40

Nooit meer problemen na mijn gastric bypass

Barry 12-03-2018 20:11

Uitstekende service en het product bevalt mij erg goed

Claudia 27-01-2018 12:27

Ik ben blij dat ik door mijn arts uit het Maxima MC ben gewezen op een beter en goedkoper alternatief dan de WLS Forte capsules van FitForMe die ik al jaren gebruik. Heel erg blij mee en ik ben bijzonder vriendelijk te woord gestaan nadat ik een terugbelverzoek had achtergelaten. Uitstekende service!

Jolanda 17-01-2018 08:05

Top service en de capsules bevallen mij prima

Bert 08-11-2017 20:33

Blij dat ik ben overgestapt naar WLSvital, voordeliger en door de kleinere capsule ben ik niet meer zo misselijk nadat ik het in heb genomen

Simone 11-10-2017 15:57

Goede service, snelle levering en fijne producten! Geen klachten meer na het innemen van mijn vitamines :)

Sandra 20-09-2017 11:32

Na aanhoudende klachten met de WLS Forte capsules ben ik overgestapt op de Compass capsules. Deze bevallen mij veel beter! En ik ben daarnaast ook nog voordeliger uit.

Erwin 08-09-2017 21:17

Fantastisch dat WLSvital zijn prijzen weer heeft verlaagd door het succes! Ik maak al ruim een jaar een gebruik van de capsules na mijn Bypass, ben hier dus erg blij mee!

Elly 11-08-2017 10:00

Fijn dat ik niet gelijk een abonnement hoef af te sluiten.

Cindy 25-07-2017 15:35

Fijn dat de capsules een maat kleiner zijn dan de WLS Forte capsules die ik eerst gebruikte! En nog goedkoper ook :)

An 15-07-2017 20:45

Fantastische service, ik had per ongeluk een verkeerde postcode opgegeven bij mijn bestelling. De klantenservice was erg vriendelijk en stuurde gelijk een nieuwe verpakking op. Dit soort service kom je zelden meer tegen!

Jaap 15-06-2017 08:53

Goed contact bij vragen,snelle levering en uitstekende bezorging.

Melissa 13-06-2017 13:17

Ik ben heel goed geholpen door de klantenservice met mijn vragen, ben blij dat WLSvital ook in Belgie te verkrijgen is!

Eric 06-06-2017 14:06

Goed product en veel voordeliger dan vergelijkbare producten op de markt. Na mijn Gastric Bypass kreeg ik van de andere producten veel buikklachten na het innemen, bij de Compass capsules heb ik daar geen enkele last van. Ook veel gemakkelijker in te nemen doordat ze een stuk kleiner zijn. Ik ben erg tevreden over dit product en kan het iedereen aanraden die een Gastric Bypass heeft gehad of gaat krijgen.

Saskia 11-05-2017 12:52

Voordelig en goed product

Paul 02-05-2017 15:27

Top produkt! Eindelijk een supplement wat ik niet opboer en niet misselijk van word na mijn gastric bypass.

Wendy 26-04-2017 21:28

Na mijn gastric bypass nog geen enkel tekort gehad, werkt dus perfect!

Alfred 18-04-2017 20:10

Eindelijk een pil waar ik niet misselijk van word na mijn Gastric Bypass!

Carla 12-04-2017 11:02

Na een probleem met mijn bestelling ben ik enorm goed geholpen door de klantenservice, echt heel fijn.

Katrien 01-08-2016 16:07

Eindelijk.... geen verzendkosten meer.
Veel goedkoper dan als Fit for me.

Els 14-06-2016 19:59

Super product!
Voel me duizend maal beter als daarvoor!

5 sterren op basis van 25 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be