• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Compass kauwtabletten

Compass kauwtabletten

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 90 Compass kauwtabletten met frisse aardbeismaak voor 3 maanden. Inclusief gratis Ferro Vital ijzertabletten.

Op voorraad
€39,95
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Compass kauwtabletten

 

Compass productenDe Compass kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar
een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass
kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden
krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.

De Compass kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Compass kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeiensmaak

De Ferro Vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Compass kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Compass kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro Vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro Vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Compass kauwtabletten, zie hieronder:

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital.


Omschrijving: 
Voedingssupplement met zoetstoffen. 
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Compass kauwtabletten

Ferro vital tabletten

Ingrediënten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

De Compass kauwtabletten en Ferro Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro Vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse aardbeiensmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro Vital sliktablet. Bij bestelling van Compass kauwtabletten worden er Ferro Vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass kauwtablet en/of uw Ferro Vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass kauwtabletten en/of Ferro Vital tabletten zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.   

Belangrijk: Als u ook de Calcium Vital sliktabletten of de Calcium Chew kauwtabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass kauwtablet en uw Ferro Vital sliktablet. Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en uw Compass kauwtablet en uw Ferro Vital sliktablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Nettogewicht: 158 gram
Inhoud: 
90 Compass kauwtabletten | 3 maanden
ZI-index Compass kauwtabletten:
16798600
ZI-index Ferro Vital tabletten:
16798724

De Compass kauwtabletten en Ferro Vital ijzertabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected].  

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden.

Ellie 03-06-2019 08:58

Wat een enorme verbetering die smaak! Ik vond het nooit vies, maar dit is gewoon heel erg lekker!

Marijke 21-01-2019 20:18

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Jean 07-12-2018 11:14

Uitstekende service!! De capsules vielen mij erg zwaar en er werd niet moeilijk gedaan over het omruilen voor de kauwtabletten

Ed 29-11-2018 10:45

Je proeft niet eens dat het een multivitamine is voor na een GBP

Ellie 30-01-2018 16:52

Smaak is vele malen beter dan de WLS Forte tabletten die ik al jaren gebruik. Ook mooi mee genomen dat ze nog stuk voordeliger zijn.

Loes 22-01-2018 20:15

Erg fijn product, betaalbaar en snel geleverd

Esther 24-07-2017 13:18

Ik vind de citrussmaak erg lekker. Mijn bestelling werd snel geleverd en is stukken voordeliger dan de WLS Forte kauwtabletten!

Sandra 17-07-2017 15:58

Geen enkele maagklachten meer, voorheen had ik hier erg veel last van

Karin 16-05-2017 12:14

Goedkoop en lekker

Glenn 03-05-2017 13:28

Goed van smaak, voordelig en bestelling op tijd thuis afgeleverd.

Patty 24-04-2017 15:51

Kauwtabletten bevallen me erg goed na mijn Gastric Bypass operatie

Annelijn 13-04-2017 15:26

Stuk goedkoper dan de WLS Forte kauwtabletten van FitForMe die ik eerste gebruikte. Daarnaast vind ik de smaak ook veel prettiger!

Ines 26-07-2016 20:58

Ik wist niet dat vitamines zo lekker konden zijn.

5 sterren op basis van 13 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be