• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket - 12 maanden
Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket - 12 maanden

Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket - 12 maanden

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 4 potten Compass tabletten & 8 potten Calcium Vital voor 12 maanden.

En profiteer van 21% extra korting!

Op voorraad
€205,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket - 12 maanden

 

Met het Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket voor 12 maanden profiteert u van nog eens 21% korting op het hele pakket ten opzichte van een losse bestelling. Het Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket voor 12 maanden bevat:

4 x Compass tabletten (90 tabletten)
8 x Calcium Vital (180 tabletten)

De maxi pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 1.000 mg calcium, u zult dus dagelijks 4 Calcium Vital tabletten en 1 Compass tablet in moeten nemen. 

Wanneer u de inhoud van het Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket voor 12 maanden los zou bestellen, dan zou u hier € 261,00 voor betalen. U bespaart dus nog eens € 56,00 door gebruik te maken van het Compass tabletten & 1.000 mg Calcium Vital maxi pakket voor 12 maanden. 

Belangrijk: Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet en het Compass tablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Aangezien uw lichaam maximaal ongeveer 500 mg calcium per inname kan opnemen wordt er geadviseerd om niet meer dan 2 Calcium Vital tabletten tegelijk in te nemen. Hieronder is het advies van Elan zichtbaar met betrekking tot de inname voor uw Compass tabletten en Calcium Vital tabletten. 

U hoeft zich niet aan innameadvies van Elan te houden mocht dit niet in uw dieet of eetpatroon passen. Hierbij is echter wel belangrijk dat er altijd minimaal 2 uur zit tussen de inname van uw Compass tabletten en uw Calcium Vital tabletten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Compass kauwtabletten

Calcium vital tabletten

Zowel de Compass tabletten als de Calcium Vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be