• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Ferro Vital tabletten

Ferro Vital tabletten

Type product:
Voedingssupplement

Inhoud: 180 Ferro Vital ijzertabletten (66,5 mg).

Op voorraad
€10,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Ferro Vital tabletten


IJzer is een belangrijk mineraal voor uw lichaam, omdat ijzer helpt energie vrij te maken uit andere voedingsstoffen. Dit belangrijke mineraal zit in rood vlees, kip, brood en noten. Na uw vermageringsoperatie kunt u hier minder van eten, vandaar dat het mogelijk nodig is om uw voeding aan te vullen met extra ijzer. Hiervoor zijn de Ferro Vital tabletten ontwikkeld. We hebben hier ook nog extra koper aan toegevoegd, omdat koper zorgt voor het transport van ijzer door uw lichaam. 

Ferro Vital tabletten worden gratis meegeleverd bij bestelling van Compass kauwtabletten of Believe kauwtabletten. 

Omschrijving: 
Voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van ijzer wordt overschreden in dit voedingssupplement. 

Ferro vital tabletten


Ingrediënten: Mineralen (Ferro fumeraat en koper citraat), vulstof (E460, E341), glansmiddel (E464, E422, E553b, E903). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

De Ferro Vital tabletten van Elan zijn halal gecertificeerd. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: Elke dag 1 Ferro Vital ijzertablet innemen, bij voorkeur voor of tijdens de avondmaaltijd. De aanbevolen maximale dosering niet overschrijden. Enkel op indicatie van uw behandelaar kan de dosering verhoogd worden.

Belangrijk: als u ook de Calcium Vital sliktabletten of Calcium Chew kauwtabletten van Elan gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan uw Ferro Vital sliktablet. Tussen de inname het Calcium Vital sliktablet of de Calcium Chew kauwtablet en uw Ferro Vital sliktablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Inhoud:
180 Ferro Vital tabletten | 6 maanden
ZI-index Ferro Vital tabletten: 16798724

De Ferro Vital tabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

Marijke 21-01-2019 20:19

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Sam 20-12-2018 19:34

Snel van mijn ijzertekort af

5 sterren op basis van 2 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be