• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Maxi pakketten

De zeer aantrekkelijk geprijsde maxi pakketten van Elan bestaan uit een combinatie van een multivitamine & mineralen product passende bij uw bariatrische ingreep (CompassBelieve of Supreme producten) en de Calcium vital sliktabletten of de Calcium chew kauwtabletten. De verschillende maxi pakketten zijn beschikbaar voor een periode van 12 maanden en hiermee profiteert u van 21-30% extra korting ten opzichte van een losse bestelling bij Elan. 

De maxi pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 1.000 mg calcium, u zult dus dagelijks 4 Calcium vital tabletten of 2 Calcium chew kauwtabletten in moeten nemen. 

Calcium vital bevat calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de Calcium vital tabletten, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen ertoe bij dat u sterke botten en tanden heeft. Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert.