• Gratis verzending
  • Voordeliger
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten

Mini pakketten - Compass capsules

De mini pakketten van Elan zijn gebaseerd op een dagelijkse dosering van 250 mg calcium, u zult dus dagelijks 1 Calcium Vital tablet in moeten nemen. 

De calcium producten van Elan bevatten calciumcitraat, omdat deze vorm van calcium goed door uw lichaam wordt opgenomen. Daarnaast is er vitamine D3 toegevoegd aan de calcium producten van Elan, dit verhoogt namelijk de calciumopname in uw botten. Calcium en vitamine D3 dragen bij aan het behoud van sterke botten en tanden.

Calcium zit niet verwerkt in de WLS supplementen (CompassBelieve en Supreme producten) van Elan, omdat calcium de opname van ijzer belemmert. Hieronder is het advies van Elan zichtbaar met betrekking tot de inname voor uw Compass capsules en Calcium Vital tabletten. 

U hoeft zich niet aan innameadvies van Elan te houden mocht dit niet in uw dieet of eetpatroon passen. Hierbij is echter wel belangrijk dat er altijd minimaal 2 uur zit tussen de inname van uw Compass capsules en uw Calcium Vital tabletten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

U kunt hieronder kiezen voor een mini pakket van 6 of 12 maanden: