• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Proefverpakking Gastric Bypass - Compass
Proefverpakking Gastric Bypass - Compass
Proefverpakking Gastric Bypass - Compass

Proefverpakking Gastric Bypass - Compass

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud proefverpakking:
2 Compass capsules &
2 Compass tabletten &
2 Compass kauwtabletten

Op voorraad
€2,99
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Proefverpakking Gastric Bypass - Compass

De Compass capsules, tabletten en kauwtabletten zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Bij een gastric bypass wordt uw maag verkleind en wordt er een deel
van de darmen omgeleid cq. gebypassed. Hierdoor zult u minder kunnen eten en kan uw lichaam minder voedingsstoffen opnemen. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een gastric bypass krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Compass capsules, tabletten en kauwtabletten zorgen ervoor dat u alsnog dagelijks voldoende vitaminen en mineralen aangeboden krijgt als aanvulling op uw voeding na uw gastric bypass.


Een groot voordeel van de Compass capsules van Elan is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn (maat 0) dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen (maat 00, zoals bijvoorbeeld de WLS Forte capsules van FitForMe). Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Compass capsules gemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. Gezien het feit dat u na uw gastric bypass levenslang dagelijks een WLS / bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, besteden wij bij Elan enorm veel aandacht aan de verdraagzaamheid van onze producten. Elan is dan ook erg trots op het feit dat Elan er in geslaagd is om een maat 0 capsule te ontwikkelen met daarin alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering na een gastric bypass. 

RAPID RELEASE TECHNOLOGY
De Compass capsules van Elan stonden al lange tijd bekend om de uitstekende verdraagzaamheid. Dit grote voordeel van de Compass capsules van Elan wordt veroorzaakt doordat de capsules een maatje kleiner zijn dan de capsules van vergelijkbare aanbieders (zoals de WLS Forte capsules van FitForMe). Hierdoor zijn de Compass capsules van Elan gemakkelijker in te nemen en leiden ze tot minder maag- en buikklachten (zoals misselijkheid). Gezien het feit dat u na uw gastric bypass levenslang dagelijks een WLS/bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, blijven bij bij Elan ons dagelijks inzetten om de verdraagzaamheid van onze producten zo optimaal mogelijk te maken.

Met gepaste trots presenteert Elan dan ook de Compass tabletten met Rapid Release Technology. De afgelopen maanden heeft de Research & Development (R&D) afdeling van Elan hard gewerkt aan de introductie van dit innovatieve product en het ontwikkelen van de Rapid Release Technology. Het uitgangspunt van het ontwikkeltraject van de Rapid Release Technology was dat de Compass tabletten een vergelijkbare uiteenvaltijd moesten hebben als de Compass capsules, zodat de vitaminen en mineralen even snel beschikbaar zouden komen voor opname door uw lichaam. Dit is natuurlijk van groot belang om te voorkomen dat u vitaminen en/of mineralen tekorten ontwikkeld na uw gastric bypass. De Compass tabletten zijn neutraal van smaak en qua geur en door het kleinere formaat en gladde coating zijn de Compass tabletten nog gemakkelijker in te nemen dan de Compass capsules (laat staan in vergelijking met vergelijkbare capsules van andere aanbieders, zoals de WLS Forte capsules van FitForMe).

De proefverpakking bevat 2 Compass capsules, 2 Compass tabletten en 2 Compass kauwtabletten. De Compass capsules, Compass tabletten en Compass kauwtabletten van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Compass capsules, Compass tabletten en Compass kauwtabletten is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Compass capsules, Compass tabletten en Compass kauwtabletten zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. De Compass tabletten zijn neutraal van smaak en kunnen door de coating gemakkelijk worden ingenomen. De Compass kauwtabletten hebben een frisse en lekkere aardbeiensmaak

De Ferro Vital tabletten zijn een noodzakelijke aanvulling op de Compass kauwtabletten om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan ijzer. Met oog op de smaak van de Compass kauwtabletten zit het ijzer niet verwerkt in de kauwtabletten zelf, vandaar dat u dagelijks 1 Compass kauwtablet en 1 Ferro Vital tablet in zal moeten nemen. Gezien dit feit wordt er altijd Ferro Vital gratis meegeleverd bij iedere bestelling van Compass kauwtabletten, zie hieronder:
 

 • Bij bestelling van 1 pot (3 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 2 potten (6 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 1 gratis pot Ferro Vital.
 • Bij bestelling van 3 potten (9 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital. 
 • Bij bestelling van 4 potten (12 maanden) Compass kauwtabletten, ontvangt u 2 gratis potten Ferro Vital.


Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.

Ingrediënten Compass capsules: Vitaminen, mineralen, gelatine, choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E171, E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Compass tabletten: Mineralen, vitaminen, vulstof (E460, E340(ii), E468), stabilisator (E470b, E464, E422), cholinebitartraat, antiklontermiddel (E341(iii), E553b), kleurstof (E172), glansmiddel (E903)Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

Ingrediënten Compass kauwtabletten: Zoetstoffen (sorbitol, xylitol, sucralose), vitaminen, mineralen, antiklontermiddel(vetzuren), stabilisator (magnesiumzouten van vetzuren), aroma (aardbei), cholinebitartraat. Overmatig gebruik kan een laxerend effect geven. Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten en geurstoffen. 

Bewaaradvies: Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Compass capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Compass capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Compass capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

1 Compass tablet per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

1 Compass kauwtablet per dag en iedere dag 1 Ferro Vital ijzertablet, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De kauwvitamine met frisse fruitsmaak kunt u op hetzelfde moment innemen als uw Ferro Vital sliktablet. Bij bestelling van Compass kauwtabletten wordt er Ferro Vital ijzertabletten gratis meegeleverd. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Compass capsule, Compass tablet, Compass kauwtablet en/of Ferro Vital tablet in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Compass capsules, Compass tablet, Compass kauwtablet en/of Ferro Vital zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Nettogewicht: 41 gram | 78 gram | 180 gram

Inhoud: 
60 Compass capsules (2 maanden) | 90 Compass tabletten (3 maanden) | 90 Compass kauwtabletten (3 maanden)

Belangrijk:
als u ook een calciumsupplement gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Compass capsule of Compass tablet en Ferro Vital sliktablet. Tussen de inname van het calciumsupplement en de Compass capsule of Compass tablet en Ferro Vital sliktablet dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

De Compass capsules, Compass tabletten en Compass kauwtabletten van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected] 

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be