gratis verzendingGratis verzending

voordeligerBetaalbare producten

verdraagzaamheid wit elanGoede verdraagzaamheid

gegarandeerde kwaliteitWetenschappelijk onderbouwd

wetenschappelijk onderzoekHoogwaardige kwaliteit

In de zoektocht naar een gezondere levensstijl en een evenwichtig gewicht kunnen injectables (prikpennen) een aanvulling zijn op traditionele methoden zoals diëten en lichaamsbeweging. Binnen dit spectrum zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder medicijnen die bedoeld zijn om te helpen bij gewichtsverlies. Het is belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van deze medicijnen altijd onder begeleiding van een arts moet plaatsvinden.

Ozempic

Ozempic, ook bekend als semaglutide, wordt gebruikt als een hulpmiddel bij de behandeling van overgewicht en type 2 diabetes. Het werkt door de eetlust te onderdrukken en de bloedsuikerspiegel te reguleren. Resultaten kunnen variëren en het is belangrijk om de mogelijke bijwerkingen en risico’s te bespreken met een zorgverlener.

Wegovy

Wegovy, een andere vorm van semaglutide, heeft een hogere dosering dan Ozempic en wordt gebruikt voor gewichtsverlies. Het biedt een optie voor mensen die op zoek zijn naar aanvullende ondersteuning bij hun gewichtsverliesprogramma. Raadpleeg altijd een arts voordat u met deze behandeling begint.

Rybelsus

Rybelsus is een orale vorm van semaglutide en biedt een alternatief voor injecties. Het combineert gebruiksgemak met de werking van semaglutide. Net als bij andere medicijnen is het belangrijk om dit onder medisch toezicht te gebruiken.

Saxenda

Saxenda, gebaseerd op liraglutide, wordt gebruikt om de eetlust te onderdrukken en een gevoel van verzadiging te bevorderen. Het is een bewezen middel voor gewichtsverlies, maar kan bijwerkingen hebben die met een arts moeten worden besproken.

Mounjaro

Mounjaro, op basis van tirzepatide, is een nieuwe optie voor gewichtsverlies. Het werkt via unieke mechanismen en biedt mogelijk voordelen voor mensen die moeite hebben met gewichtsbeheersing. Overleg met een zorgverlener is essentieel om te bepalen of dit geschikt is voor u.

Voedingssupplementen en een gebalanceerd dieet

Bij het gebruik van deze medicijnen is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan voeding en mogelijke voedingssupplementen. Suppletie kan helpen bij het aanvullen van eventuele tekorten aan voedingsstoffen. Elan is het eerste bedrijf ter wereld dat een gespecialiseerd supplement heeft ontwikkeld voor mensen die kiezen voor injectables als behandeling van overgewicht of obesitas. Onze Balance tabletten zijn ontworpen om de unieke voedingsbehoeften van deze mensen te ondersteunen en bijwerkingen zoals vermoeidheid te voorkomen. Een gebalanceerd dieet, aangevuld met voedingssupplementen onder begeleiding van een zorgverlener, kan bijdragen aan een optimale gezondheid.