• Gratis verzending
 • Voordeliger
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
Foto's
Believe capsules

Believe capsules

Type product:
WLS / bariatrie supplement.

Inhoud: 60 Believe capsules voor 2 maanden.

Op voorraad
€20,00
Wij verzenden naar Nederland Nederland, Belgie België en
Duitsland.
Bancontact iDEAL MasterCard Visa Maestro Belfius American Express KBC Giropay

Believe capsules

 

Believe productenBelieve productenDe Believe capsules zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die een sleeve gastrectomie of een maagband operatie hebben ondergaan. Wanneer u een sleeve gastrectomie ondergaat, dan wordt er een groot deel van uw maag verwijderd tijdens de operatie. Hierdoor wordt de hoeveelheid die u kunt eten beperkt. Ook als er een maagband wordt geplaatst bij u, dan zult u minder kunnen eten. De bariatrische operatie is de start van een nieuw leven en een stap naar een gezondere levensstijl. Na het ondergaan van een sleeve gastrectomie of de plaatsing van een maagband krijgt uw lichaam niet voldoende voedingsstoffen binnen om u zonder extra supplementen voldoende fit te blijven voelen. De Believe capsules zorgen ervoor dat u dagelijks de benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering binnen krijgt als aanvulling op uw voeding na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie.

Een groot voordeel van de Believe capsules is dat de capsules zelf een maatje kleiner zijn (maat 1) dan de vergelijkbare capsules van andere aanbieders van bariatrie of WLS supplementen (maat 0, zoals bijvoorbeeld de WLS Optimum capsules van FitForMe). Dat lijkt op het oog misschien een klein verschil, maar hierdoor zijn de Believe capsulesgemakkelijker in te nemen en leiden tot minder klachten zoals misselijkheid of andere maag- en/of buikklachten. Gezien het feit dat u na uw sleeve gastrectomie of maagband operatie levenslang dagelijks een WLS / bariatrie supplement moet blijven innemen om zo geen vitaminen en/of mineralen tekorten te ontwikkelen, besteden wij bij Elan enorm veel aandacht aan de verdraagzaamheid van onze producten. Elan is dan ook erg trots op het feit dat Elan er in geslaagd is om een maat 1 capsule te ontwikkelen met daarin alle dagelijks benodigde vitaminen en mineralen in de juiste dosering na een sleeve gastrectomie of maagband operatie. 

LET OP: Vanaf heden maakt Elan gebruik van Believe capsules zonder titaandioxide (E171), omdat de toezichtorganisatie EFSA deze witte kleurstof heeft aangemerkt als mogelijk schadelijk (in grote hoeveelheden). De Believe capsules zijn nu dus donkergroen en licht transparant en hebben niet langer een groen-witte kleurstelling.

De Believe capsules van Elan zijn een kwalitatief hoogwaardig voedingssupplement om te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan vitaminen en mineralen. De dosering van de Believe capsules is gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur om zo nauwkeurig mogelijk te voorzien in uw dagelijkse behoefte en te zorgen voor de perfecte individuele afstemming. De ingrediënten in de Believe capsules zijn waar mogelijk natuurlijk en altijd goed opneembaar door uw lichaam. 

Omschrijving: Multivitaminen en mineralen voedingssupplement
Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gevarieerde en evenwichtige voeding. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van een aantal vitaminen en mineralen wordt overschreden in dit voedingssupplement.Ingrediënten: Vitaminen, mineralen, plantaardige capsule (hypromellose), choline, stabilisator (calciumstearaat), kleurstof (E172). Het product bevat geen toegevoegde lactose, gluten, smaak- en geurstoffen.

De Believe capsules van Elan zijn halal gecertificeerd. 


Bewaaradvies: 
Beneden 25°C en op een droge plaats bewaren. Buiten bereik en zicht van jonge kinderen houden. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder 10 jaar. 

Aanbevolen dosering: 1 Believe capsule per dag, bij voorkeur in te nemen voor of tijdens de avondmaaltijd. De capsule met een slokje water of andere suikervrije drank innemen. Mocht u problemen ondervinden met het innemen van de Believe capsules, kijk dan voor praktische tips om de inname van de Believe capsules te vergemakkelijken onder het kopje 'Bewaren en innemen' in het 'advies' menu van de website van Elan. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Alleen te gebruiken op advies van uw behandelaar. Bij medicijngebruik dient u de bijsluiters goed te lezen. In geval van overdosering, raadpleeg uw arts.

Mocht u onverhoopt een dag vergeten uw Believe capsule in te nemen, dan is dit niet heel erg, zolang het niet al te vaak voorkomt. U kunt dan gewoon verder gaan met het innemen van uw Believe capsules zoals gebruikelijk en hoeft de vergeten dagdosering dus niet in te halen of extra in te nemen.  

Belangrijk: Als u ook de Calcium Vital sliktabletten of de Calcium Chew kauwtabletten gebruikt, neem deze dan in op een ander tijdstip dan de Believe capsule. Tussen de inname van het Calcium Vital sliktablet of het Calcium Chew kauwtablet en de Believe capsule dient minimaal 2 uur te zitten, zodat uw lichaam voldoende tijd heeft om het ijzer goed op te nemen. 

Nettogewicht: 26 gram
Inhoud:
60 Believe capsules | 2 maanden
ZI-index Believe capsules: 
16798589

De Believe capsules van Elan zijn met de grootste zorg bereid. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen aan Elan door een e-mail te sturen naar: [email protected] of [email protected]

De (medische) professionals van Elan staan voor u klaar om uw vraag te beantwoorden. Elan zal er alles aan doen om uw vraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen en te beantwoorden. 


Marijke 21-01-2019 20:18

Geweldig dat WLSvital de prijzen gelijk heeft gehouden ondanks de BTW verhoging van 6% naar 9%! In een tijd waarin de zorg steeds duurder wordt en er steeds meer geschrapt wordt in je aanvullende verzekering, is dit iets wat een grote pluim verdient. Bij deze!

Ilse 15-08-2017 22:02

Erg fijn produkt na mijn Sleeve!

Lindsay 27-07-2017 10:37

Fijn dat ik een multivitamine kan nemen na mijn sleeve operatie

Sara 19-07-2017 08:34

Goed product en snel bezorgd

Simon 06-07-2017 16:27

Na mijn overstap op de Believe capsules ben ik eindelijk van mijn vitamine B12 tekort uit die ik met de WLS Optimum capsules maar bleef houden, heel erg blij mee!

Thea 08-06-2017 13:21

Helemaal tevreden over product en service

Monique 06-06-2017 16:34

Ik ben enorm blij met de Believe capsules na mijn Sleeve, de capsules zijn eenvoudig in te nemen en gemakkelijk te bestellen via de website. De bestelling werd keurig op tijd geleverd. Al met al bijzonder tevreden over het product en WLSvital.

Esmeralda 24-04-2017 15:48

Voordelig en snel in huis

Jeanine 10-04-2017 13:25

Fijn dat WLSvital nu ook Sleeve supplementen aanbiedt!

5 sterren op basis van 9 beoordelingen

Kernwaarden Elan

 • Kwaliteit
  Kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen
 • Wetenschappelijk
  Dosering gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten
 • Goede verdraagzaamheid
  Op continue basis worden productverbeteringen doorgevoerd om een optimale verdraagzaamheid te realiseren, waarbij we luisteren naar de klanten
 • Betaalbaar
  De bedrijfsvoering is volledig afgestemd op het betaalbaar houden van de producten, voordeliger dan vergelijkbare voedingssupplementen en altijd gratis verzending
 • Service
  Klantenvredenheid en uitstekende service staan centraal bij Elan. Betrouwbare levering, betalen in beveiligde omgeving, en gemakkelijk online te bestellen via:
  nl www.elan-products.nl & be www.elan-products.be